Головна Новини Бізнес історії успіху Forbes оновив рейтинг українських мільярдерів: хто виявився багатшим за інших
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes оновив рейтинг українських мільярдерів: хто виявився багатшим за інших

Стан найбагатшого українця за рік зросла до 7,6 млрд дол.

14 березня 2021, 23:37 comments1390
Поділіться публікацією:

Протягом останнього року більшість українських мільярдерів стали ще багатшими. Причиною цього стали як показники їх бізнесу, так і пандемія коронавірусу, яка мала значний вплив на світову економіку. Статки найбагатших українців зросли завдяки зростанню цін на сталь, яка за рік подорожчала приблизно на 300 дол. і досягла позначки в 700 дол. за тонну.

Forbes оновив рейтинг українських мільярдерів: хто виявився багатшим за інших

Рінат Ахметов. Фото із відкритих джерел

Цього року місце в списку мільярдерів втратив Юрій Косюк. Це сталося через те, що його ключовий актив — МХП — значно просів в ціні. Також до списку не потрапили й власники "Епіцентру" Олександр і Галина Гереги.

Лідерство в рейтингу найбагатших людей України в нинішньому році дісталося олігархові Ринату Ахметову. Український Forbes оцінює його статки в 7,6 млрд доларів. Крім того, Ахметов знаходиться на 330 місці в рейтингу найбагатших людей світу за версією журналу. Найбільшими його активами називають Метінвест (3,3 млрд дол.) і ДТЕК (2,1 млрд дол.).

Друге місце Forbes Україна віддав Віктору Пінчуку, статки якого оцінюють в 2,5 млрд дол. При цьому, ще в червні 2020 року Forbes Україна оцінював їх в 1,4 млрд дол.

Третє місце в рейтингу дісталося Костянтину Жеваго. Його статки оцінюють у 2,4 млрд дол.

Четверту сходинку в рейтингу найбагатших українців отримав Ігор Коломойський з капіталом у 1,8 млрд дол.

На п'ятому місці опинився Геннадій Боголюбов з 1,7 млрд дол. активів у 2021 році.

На шостому — Петро Порошенко з 1,6 млрд дол.

На сьомому — Вадим Новінський зі статком 1,4 млрд дол.

Нагадаємо, мільярдер розповів, як розбагатіти та куди інвестувати гроші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Татьяна

15 березня 2021, 12:15

А как так? Третий в рейтинге мне лично (я - пенсионерка, 67 лет, доживаю на нищенскую пенсию) должен заработной платы 22 тысячи гривен за работу на шахте? Кто взыщет этот долг с него, раз он такой богатый? Вор, он и есть вор. Стыдобище!!! Подала документы в суд, но взыскать они не могут вот уже 6-й год! Ждут пока я умру и долг не нужно будет никому отдавать! Чтобы тебе мои деньги встали поперек горла! Задавись!

Л.КРАВЧУ

15 березня 2021, 10:28

ПЕРЕЧИСЛИЛИ САМИХ МУДАКОВ И КАЗЛОВ!!!

Андрей Марчук

15 березня 2021, 09:30

Медведчук - оце головний ворог України!!! І чого цю мразоту до списку не включили?! Воно обкрадало людей, вбивало, винно у багатьох спробах ФСБшників зробити переворот в Україні і про ньго щось нічого!!! Чому так?! Новинського і Жеваго - теж треба саджати за зраду, тільки у камеру з вбивцями-рецидевистами!!! А ось щодо Порошенка, то він є найчестнійшою людиною, яка заробила свої статки честним шляхом!!!


Новини