Головна Новини Бізнес історії успіху Мільйонери, які відмовилися від багатства заради допомоги іншим
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйонери, які відмовилися від багатства заради допомоги іншим

Неймовірні історії про мільйонерів, які відмовилися від багатства, щоб зробити планету краще

16 листопада 2020, 17:38
Поділіться публікацією:

У цих людей була можливість жити заради свого задоволення, ні в чому собі не відмовляючи. Але вони вирішили вибрати для себе інший шлях — служіння людям. Тут ви знайдете кілька надихаючих історій про тих, хто став прикладом для кожного з нас.

Мільйонери, які відмовилися від багатства заради допомоги іншим

Мільйонери, які відмовилися від багатства заради допомоги іншим. Фото: unsplash

Чарльз Фінні є засновником відомих "Д'юті фрі" в аеропортах. Свої благодійні пожертви він робив від публіки, щоб не розкривати свого імені. У Чарльза немає особистого автомобіля, він їздить на громадському транспорті і живе зі своєю дружиною в орендованому будинку в Каліфорнії.

Карл Рабедер — австрійський підприємець, який прославився тим, що віддав весь свій статок на благодійність. Відомо, що він досить рано почав працювати. А зараз мільйонер живе абсолютно простим життям, і радить всім слухати своє серце в будь-якій ситуації.

Міллард Фуллер був співзасновником разом зі своєю дружиною Ліндою Фуллер і колишнім президентом Habitat for Humanity International, некомерційної організації, відомої в усьому світі будівництвом будинків для нужденних, а також засновником і президентом Центру житлового будівництва Фуллера. Фуллер помер в лютому 2009 року у віці 74 років.

Ніколас Берггрюен — мільярдер-інвестор і філантроп. Він народився в Парижі, Франція, має подвійне громадянство США та Німеччини. У 39 років він розпродав майже все своє багатство і почав інвестувати в проекти, які покращують цей світ.

Дороті Прісцилла Булліт Коллінз була філантропом з Сіетла. Народилася в Сіетлі 24 вересня 1920 року в родині багатих А. Скотта Булліта і Дороті Булліт, в дитинстві вона жила в особняку з 23 кімнатами. Вона померла в червні 2003 року у віці 82 років, віддавши більше 100 мільйонів доларів на цілі, що підтримують навколишнє середовище, освіту, мистецтво.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дев'ять звичок, які роблять успішні люди перед сном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини