Головна Новини Бізнес історії успіху Помстився через 17 років: банк відмовив молодому хлопцю в кредиті і пошкодував про це
commentss НОВИНИ Всі новини

Помстився через 17 років: банк відмовив молодому хлопцю в кредиті і пошкодував про це

Чоловік зміг домогтися успіху і довести неправоту тих, хто в нього не вірив

1 жовтня 2020, 20:47 comments6209
Поділіться публікацією:

39-річний бізнесмен Адам Дирінг, який живе в британському місті Урмстон, вирішив поділитися своєю особистою історією. Чоловік розповів, що коли йому було 21, то співробітники одного з банків навідріз відмовилися видавати йому кредит. Про це пише видання apostrophe.

Помстився через 17 років: банк відмовив молодому хлопцю в кредиті і пошкодував про це

Банк відмовив молодому хлопцю в кредиті і пошкодував про це. Фото: pixabay

Через багато років Адам не тільки повернувся до цієї ситуації, але і вирішив помститися за відмову вельми незвичайним спсобов. У віці 21 року хлопець звільнився зі своєї роботи, щоб почати займатися власною справою. Але оскільки необхідних коштів у нього не було, він відразу ж пішов у банк.

Майбутній мільйонер хотів взяти бізнес-кредит в розмірі 12 800 доларів, але співробітники банку порахували його занадто юним для схвалення такої солідної суми.

Адам вирішив все одно створювати свій бізнес, так і не отримавши потрібних грошей. Він поділився, що зняв найдешевший офіс, в якому перші 4 місяці працював на підлозі — не було коштів на те, щоб купити навіть стіл. Чоловік додав, що перші кілька місяців були найскладнішими, що він сам навіть переставав вірити в себе.

У 2014 році бізнесмен продав свою успішну компанію за 6 з гаком мільйонів доларів, а зараз він є власником кількох багатомільйонних підприємств. І через 17 років Адам вирішив купити той самий будинок філії банку, в якому йому колись відмовилися видавати кредит.

"Для мене покупка будівлі банку повертає все на круги своя і показує, що я мав рацію, продовжуючи вірити в себе", — розповідає бізнесмен.

Також видання "Коментарі" розповість, вчені назвали точну суму грошей, яка потрібна людині для повного щастя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини