Головна Новини Бізнес історії успіху "Просто кайфую": Гордон поділився секретом свого успіху
commentss НОВИНИ Всі новини

"Просто кайфую": Гордон поділився секретом свого успіху

Український журналіст Дмитро Гордон зізнався, що всього лише одна річ в його житті не приносить йому задоволення

25 вересня 2020, 07:19
Поділіться публікацією:

Відомий український журналіст, а як показують таблоїди, і лідер громадської думки Дмитро Гордон заявив, що секрет його багаторічної популярності та збереження інтересу для публіки — робити те, що приносить задоволення і радість. Своїм секретом він поділився в ексклюзивному інтерв'ю для порталу "Коментарі".

"Просто кайфую": Гордон поділився секретом свого успіху

Так Гордон позначив, що охоплюватиме відразу кілька сфер діяльності, таких як інтерв'ю, участь у політичних ток-шоу, запис пісень і багато іншого, цілком реально, якщо це лежить на людині важким тягарем.

"Ви знаєте, все чим я займаюся — мені цікаво. Я ніколи не роблю те, що мені не подобається, не цікаво, не приносить задоволення, навіть якщо це дуже складні види діяльності. Я не зустрічаюся з людьми, які мені не цікаві, спілкування з якими мені не доставляє радості. От не спілкуюся — і все. Я роблю інтерв'ю і кайфую. я співаю пісні — кайфую, я зустрічаюся з людьми яскравими, цікавими, прославленими — кайфую. Я не роблю нічого, що приносило б мені дискомфорт або змушувало відчувати жаль про безцільно втрачений час ", — зауважив журналіст.

При цьому Дмитро Гордон чесно зізнався, що є у нього в повсякденному житті одне заняття, яке не дуже йому до душі.

"Хіба що спортивні тренування мені не приносять задоволення такого, розумієте. Задоволення приносить результат — коли ти відпахав в залі, вийшов і розумієш що ти себе подолав, що може ти був утомленим, був хворий, може ще щось було, накопичилися якісь то емоції негативні. Але ти вийшов, відпахав і ти собі сказав: "Так!". Ось єдине, що мені, мабуть, не приносить задоволення з того, чим я займаюся", — зазначив наш співрозмовник.

Нагадаємо, в цьому ж інтерв'ю виданню "Коментарі" Дмитро Гордон розповів цікаву історію про найкурйозніше інтерв'ю в його житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини