Головна Новини Бізнес історії успіху Що уособлює чистоту справжньої мінеральної води: це варто знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Що уособлює чистоту справжньої мінеральної води: це варто знати

Водоспад, олень та інші символи легендарної мінеральної води

21 січня 2021, 17:11
Поділіться публікацією:

Мало хто замислюється про те, яка якість і походження води, яку ми споживаємо щодня. Здавалося б, а що про це думати взагалі? Вода і вода, прозора, без стороннього запаху, значить можна пити. На жаль, не всі вловиме для людського ока.

Що уособлює чистоту справжньої мінеральної води: це варто знати

Секрети мінеральної води Джермук


Уявіть, що ви зібралися на відпочинок, щоб трохи розслабитися після складного року і оздоровитися. Який варіант поїздки ви оберете: знімете розкішний готель, але в промзоні, поруч з працюючим заводом, або все ж будете розглядати варіант в курортній зоні, з красивими видами і відмінним повітрям? Напевно вам припаде до душі другий варіант. Так ось, з вибором води працює той же принцип, адже вода — один з найпотужніших носіїв інформації.


І якщо її джерело б'є ключем біля мегаполісу і траси, повірте, в неї точно потраплять елементи, які користь вашому організму не принесуть. А що, якщо вода видобувається в природному заповіднику, серед гір, в місці, де люблять відпочивати і оздоровлюватися (а іноді і лікуватися) знаючі люди. Тоді у води буде зовсім інша якість.


Курорт Джермук, що у Вірменії, відомий на весь світ (а вже в країнах СНД і поготів) своїми цілющими водами і ідеальним кліматом. Саме тут видобувається і розливається мінеральна і джерельна вода ТМ "Джермук", яка експортується в більш ніж 40 країн світу.
У мінеральної води кілька символів, один з них — приголомшливий водоспад, що знаходиться в межах курортного містечка. Його висота сягає 68 метрів, і саме він уособлює чистоту мінеральної води ТМ "Джермук".


Легендарна вода не може обійтися без красивої історії, яку передають з покоління в покоління. Тому другим символом ТМ "Джермук" є олень. Саме він, поранений і виснажений, згідно з переказами, в пошуку порятунку дістався до водного джерела, скупався в ньому... і зцілився. Саме з цього джерела почали пити воду місцеві жителі, а пізніше побудували тут сучасний завод, що розливає мінеральну воду ТМ "Джермук".


Винятковою особливістю мінеральної води є те, що вона розливається безпосередньо на пробуреній в 1965 році свердловині. Такий метод дозволяє воді зберегти свої природні властивості і характерний ніжний смак, залишаючись при цьому екологічно чистою.


Ну, і, звичайно, багатий склад води, який практично не має аналогів в світі (її можна порівнювати тільки з водами Залізнозноводська і Карлових Вар). Адже натуральна вода містить рідкісні мінеральні речовини і біологічно активні елементи, надзвичайно корисні для здоров'я.


Дивно, але в свердловинах при виході на поверхню температура мінеральної води ТМ "Джермук" може досягати 55 ° C. Природно, така вода має природну газацію, на що також важливо звертати увагу при виборі.


У кожному ковтку води ТМ "Джермук" — краса і сила неймовірного природного об'єкта, в радіусі десятків кілометрів від якого немає жодного виробництва. Тільки гори, водоспади, річки і кілька готелів, куди із задоволенням з'їжджаються туристи з усього світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини