Головна Новини Бізнес історії успіху Сорос передав контроль над своєю фінансовою імперією іншій людині
commentss НОВИНИ Всі новини

Сорос передав контроль над своєю фінансовою імперією іншій людині

Мільярдер Джордж Сорос вирішив передати свої статки синові.

12 червня 2023, 19:36
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

92-річний мільярдер-інвестор і філантроп Джордж Сорос передав контроль над своєю імперією вартістю 25 мільярдів доларів своєму синові Олександру Соросу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Wall Street Journal.

Сорос передав контроль над своєю фінансовою імперією іншій людині

Мільярдер Джордж Сорос. Фото з відкритих джерел

В інтерв’ю WSJ 37-річний Олександр Сорос офіційно оголосив, що став головою Фонду відкритого суспільства в грудні замість свого батька. Під час розмови з американським виданням син Сороса вказав, що він продовжуватиме підтримувати продемократичний рух, а також розширить діяльність, зокрема це стосуватиметься права жінок.

Олександр Сорос вказав, що мають спільні погляди з батьком, однак він є більш політичним. Сорос висловив занепокоєння з приводу виборів колишнього президента Трампа та зазначив, що він може вплинути фінансово на вибори 2024 року.

"Як би я не хотів витягти гроші з політики, поки інша сторона це робить, нам також доведеться це робити", — сказав Сорос.

За даними Forbes, статки 92-річного Джорджа Сороса оцінюється в 6,7 мільярда доларів, але його фонди коштують набагато більше. Згідно з сайтом Сороса, він передав своєму фонду 32 мільярди доларів.

Бізнес-холдинги Сороса включають його некомерційну організацію Open Society Foundations, яка працює в понад 120 країнах світу і пожертвувала близько 19 мільярдів доларів з моменту заснування у 1979 році. Кошти спрямовані на неурядові організації для підтримки демократії та громадянського суспільства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Маск назвав людину, яка ненавидить людство та хоче знищити цивілізацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини