Головна Новини Бізнес історії успіху Статки Джеффа Безоса продовжують збільшуватися: найбагатша людина у світі стала ще багатшою
commentss НОВИНИ Всі новини

Статки Джеффа Безоса продовжують збільшуватися: найбагатша людина у світі стала ще багатшою

Світова економіка зараз переживає не найкращі часи, але на статках засновника Amazon Джеффа Безоса це ніяк не відбивається

3 липня 2020, 05:45 comments1280
Поділіться публікацією:

Статки найбагатшої в світі людини Джеффа Безоса зросли майже до 172 млрд дол., тим самим встановивши новий рекорд, за даними Bloomberg Billionaire Index. Про це пише CNN.

Статки Джеффа Безоса продовжують збільшуватися: найбагатша людина у світі стала ще багатшою

Безос на цьому тижні перевершив свій попередній рекорд суми статків, якого він досяг ще до свого розлучення з колишньою дружиною Маккензі. У минулому році пара розлучилася після 25 років шлюбу. Колишня дружина Безоса отримала 25% акцій Amazon пари, що становить приблизно 4% акцій компанії.

Багатство Маккензі також досягло рекорду: зараз її статки знаходяться на рівні 57 млрд дол., завдяки чому вона розташувалася на 12 сходинці в рейтингу найбагатших людей у світі. Її статки різко зросли на 54% порівняно з минулим роком, або майже на 20 мільярдів доларів, згідно з підрахунками Bloomberg.

Велика частина багатства Безоса пов'язана з Amazon. Він володіє приблизно 57 мільйонами акцій, або 12% компанії. І її акції злетіли на 56% порівняно з минулим роком.

Amazon виграв від величезного зростання онлайн-покупок на час пандемії коронавіруса, оскільки звичайні магазини або закривалися, або стикалися з довгими чергами.

Компанія Безоса, яка зіткнулася із критикою через безпеку працівників та оплату праці, заявила на цьому тижні, що вона видає понад 500 млн дол. у якості "бонусу" своїм співробітникам, які продовжували працювати під час карантину через коронавірус.

Раніше "Коментарі" писали, що американський журнал Forbes назвав головних невдах серед мільярдерів в 2019 році, серед яких виявився самий багатий бізнесмен планети, засновник трансконтинентальної компанії Amazon Джефф Безос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини