Головна Новини Бізнес історії успіху Tesla оновлює рекорди: ринкова вартість компанії зростає на 14 млн доларів в день
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla оновлює рекорди: ринкова вартість компанії зростає на 14 млн доларів в день

Ціна компанії Tesla Ілона Маска зросла завдяки попиту на електрокари

7 липня 2020, 22:49
Поділіться публікацією:

Вартість компанії Tesla Inc. рекордно зросла за останні кілька днів і зараз становить 254,2 млрд дол. Протягом п'яти днів вартість компанії збільшувалася на суму, рівну спільній вартості трьох автовиробників: General Motors, Ford Motor і Fiat Chrysler. Так, Tesla зростала в середньому на 14 млрд дол. у кожен з цих днів. Про це пише Bloomberg.

Tesla оновлює рекорди: ринкова вартість компанії зростає на 14 млн доларів в день

На вартість компанії вплинула хороша динаміка продажів електромобілів у другому кварталі 2020 року. Згідно з прогнозами, очікувалося, що Tesla продасть близько 83 тис. електромобілів, але результат перевищив очікування – компанія поставила на ринки 90 650 електромобілів.

Акції Tesla росли щодня не менше, ніж 5%. Аналітики не бачать в подібних тенденціях нічого особливого, так як в історії компанії вже були ситуації, коли її акції зростали на 20% протягом одного дня. Останнє ралі принесло Tesla у цьому році близько 170 млрд дол. прибутку – сума, яка перевищує ринкову капіталізацію всіх, крім 30 компаній в S&P 500.

Раніше "Коментарі" писали, що генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що американський виробник автомобілів Tesla припинив отримувати федеральні податкові субсидії. "До речі, Tesla фактично отримує найменші субсидії будь-якого автовиробника в США. Федеральний податковий кредит застосовується до іншим автовиробникам, але вже не Tesla", – зазначив підприємець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини