Головна Новини Бізнес історії успіху У Великобританії дівчина розбагатіла незвичайним способом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії дівчина розбагатіла незвичайним способом

Незвичайна ідея допомогла дівчині заробити великі гроші

4 лютого 2021, 10:45 comments1937
Поділіться публікацією:

У Великобританії 32-річна Дот Маккарті придумала оригінальний спосіб, як врятувати свій бізнес під час пандемії COVID-19. У цьому їй допомогли кози, які живуть на її фермі. Про це повідомляє видання BBC.

У Великобританії дівчина розбагатіла незвичайним способом

Божевільна ідея британки принесла їй багато грошей - фото: з відкритих джерел

 

Маккарті є власницею ферми та велика частина її доходу йде від тваринництва. Іноді цю ферму відвідували діти в рамках шкільної екскурсії. Вони могли пограти з козами, погодувати їх, а також провести час на природі. Але, з введенням жорсткого карантину бізнес Дот завмер. Розуміючи, що найближчим часом ферма не принесе доходу, дівчина вигадала новий бізнес, в якому також були залучені її кози. Вона вирішила пропонувати тварин як співрозмовників в Zoom.


Щоб про це дізналися люди, Маккарті опублікувала дане оголошення на сайті ферми. Так люди стали впізнавати, що тепер можна орендувати козу для відеоконференції. За це дівчина просила п'ять фунтів стерлінгів (майже 7 доларів). На її подив, люди стали цікавитися цим оголошенням і платити їй гроші, щоб коза стала їх співрозмовником в Zoom. За словами Дот, ця ідея звучить дивно і місцями абсурдно, проте, знайшлося багато людей, які не проти були покликати козу на відеоконференцію, щоб спостерігати за тим, як та їсть траву, гуляє  галявинами або просто сидить на місці.

У Великобританії дівчина розбагатіла незвичайним способом - фото 2

Дивно, але на наступний ранок після розміщення оголошення на сайті ферми, дівчина отримала близько двохсот листів від людей, які серйозно хотіли відеоконференцію з козою. Вже незабаром кози могли брати участь більш ніж в 100 відеоконференціях за один лише день. Але найголовніше, що ідея приносила непогані гроші. Маккарті зазначила, що змогла заробити на цьому  50 000 фунтів стерлінгів (68 000 доларів). І після закінчення пандемії вона не збирається припиняти свою нову справу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що безробітний японець став мільйонером, а також про те, які шкідливі звички заважають нам досягти успіху.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини