Головна Новини Бізнес історії успіху Все про OnlyFans: чому Онліфанс настільки популярний, скільки на ньому можна заробляти
commentss НОВИНИ Всі новини

Все про OnlyFans: чому Онліфанс настільки популярний, скільки на ньому можна заробляти

Ми розповімо, кому належить OnlyFans, чому платформа настільки популярна та інші цікаві факти

30 жовтня 2023, 15:10 comments2245
Поділіться публікацією:

Під час пандемії коронавірусу платформа OnlyFans залучила мільйони користувачів, і її популярність продовжує стрімко зростати. Ми розповімо, що таке Онліфанс, коли з'явилася платформа, кому належить, чому вона є настільки популярною і скільки можна заробляти на OnlyFans в Україні.

Все про OnlyFans: чому Онліфанс настільки популярний, скільки на ньому можна заробляти

Онліфанс. Фото: OnlyFans

Що таке Онліфанс

OnlyFans – це британський сервіс підписки на контент. Платформа працює як відеохостинг, де творці контенту завантажують контент та залучають підписників. Підписники платять творцям контенту щомісяця, залишають "чайові" або оплачують перегляд певного відео за допомогою функції pay-per-view. Компанія Онліфанс бере 20% з цих платежів. OnlyFans в основному використовується творцями порноконтенту – і аматорами, і професіоналами, але на платформі є й інші творці контенту, наприклад, кухарі, фітнес-тренери та музиканти.

Історія створення Онліфанс

Британський підприємець Тім Стоклі раніше керував веб-платформою GlamGirls, яка спеціалізувалася на софткор-порнографії. Потім він заснував Customs4U, де клієнти могли робити індивідуальні замовлення відео у порно моделей. У листопаді 2016 року бізнесмен створив OnlyFans. На цій платформі у моделей з'явилася можливість монетизувати свій контент і взаємодіяти з аудиторією безпосередньо. Стоклі заснував Онліфанс, взявши кошти у розмірі 10 000 фунтів стерлінгів у позику у свого батька Гая Стоклі.

Кому належить OnlyFans

Через два роки після створення OnlyFans українсько-американський підприємець Леонід Радвінський, який займається бізнесом у Великій Британії та володіє MyFreeCams, придбав 75% акцій материнської компанії Fenix International Limited і став одним із її директорів. З цього моменту OnlyFans став дедалі більше зосереджуватись на контенті для дорослих. У грудні 2021 року засновник платформи Тім Стоклі оголосив про свій відхід, а на його посаду прийшла бізнесвумен Амрапалі Ган. У липні 2023 року OnlyFans оголосив, що Кейлі Блер, керівник зі стратегічних питань та операцій компанії, призначена на посаду генерального директора.

Популярність Онліфанс

У 2021 році платформу Онліфанс використовували понад 2 мільйони творців контенту та близько 190 мільйонів користувачів. У квітні 2021 року журнал Time включив OnlyFans до свого списку 100 найвпливовіших компаній. Крім того, бізнес-журнал Fast Company визнав OnlyFans однією з 10 найбільш інноваційних компаній у галузі соціальних медіа у 2021 році. Financial Times назвав Онліфанс однією з компаній, що найбільш швидко ростуть в Європі в 2022 і 2023 роках.

Чому популярний OnlyFans

Початковий інтерес до OnlyFans був підігрітий як аматорськими, так і професійними творцями порноконтенту. Зростання популярності платформи значно прискорилося під час пандемії COVID-19. Між березнем та квітнем 2020 року база користувачів та творців контенту збільшилася на 75%.

Сайт стрімко зростав після того, як Бейонсе згадала його у реміксі пісні Megan Thee Stallion "Savage", випущеному у квітні 2020 року. Трафік збільшився на 15%, і генеральний директор Тім Стоклі стверджував, що на OnlyFans щодня реєструвалося приблизно 200 000 нових користувачів і 6 000-8 000 творців контенту.

У 2020 році на платформу також приєдналося багато відомих особистостей, включаючи Cardi B та Тайлера Поузі, а також медіа-компанії, такі як Munchies та Barstool Sports, що додатково збільшило інтерес до сайту.

Хто найпопулярніша модель на Онліфанс

Найпопулярнішу OnlyFans-модель звати Анджела Рене Уайт. Вона відома як Blac Chyna. Анджела Рене Уайт є зіркою реаліті-шоу, інфлюєнсером і була у стосунках з американським репером Tyga та Робом Кардаш'яном. Blac Chyna встановила високу вартість підписки, коли приєдналася до OnlyFans, але потім знизила її до $19,99 на місяць. Її підписники отримують доступ до ексклюзивного контенту для дорослих, включаючи фотографії та відео з футфетиш-тематикою. Підписники приносять моделі щонайменше $20 млн щомісяця.

Все про OnlyFans: чому Онліфанс настільки популярний, скільки на ньому можна заробляти - фото 2

Скільки можна заробляти на OnlyFans в Україні

На платформі OnlyFans в Україні можна заробляти різні суми, залежно від популярності моделей. Середній заробіток користувачів загалом становить до $150-200 на місяць. Однак популярні моделі можуть заробляти значно більше, від $1000 до $2500 на місяць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини