Головна Новини Бізнес тарифи Ціна газу від постачальника "останньої надії" з 1 грудня змінилася: скільки платитимуть українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціна газу від постачальника "останньої надії" з 1 грудня змінилася: скільки платитимуть українці

З грудня постачальник "останньої надії" продаватиме українцям газ за новими цінами

9 грудня 2021, 13:39
Поділіться публікацією:

У четвер, 9 грудня, було ухвалено нову постанову "Про здійснення постачання природного газу побутовим споживачам на умовах базової річної пропозиції". Про це повідомляють в прес-службі НКРЕКП.

Ціна газу від постачальника "останньої надії" з 1 грудня змінилася: скільки платитимуть українці

Ціна на газ з 1 грудня змінилася, фото з відкритих джерел

Відповідно до цього документа українці, що опалюють квартири і будинки природним газом, зможуть отримувати паливо за вигідною ціною Повідомляється, що ціна становитиме 7,96 гривні за один метр кубічний газу з врахуванням ПДВ (без вартості розподілу / доставки). За такою ціною українці зможуть отримувати блакитне паливо за умовами базової річної пропозиції ТОВ "ГК "Нафтогаз України". Ціна буде діяти на період опалювального сезону.

Також повідомляється, що від постачальника "останньої надії" газ отримують понад 347 тисяч побутових споживачів. Як відомо з інформації постачальника "останньої надії" ціна реалізації ним газу станом на 8 грудня становила 46,22 гривні за один кубометр газу.

Раніше повідомлялося, що компанія "Нафтогаз України" звернулася з офіційним запитом до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), щодо підключення всіх побутових клієнтів ПОН на умовах базової річної пропозиції.

Як повідомляв портал "Коментарі", аналітики розповіли, скільки буде коштувати газ у 2022 році. Експерт ІК Сoncorde Capital Дмитро Хорошун зазначає, що ф'ючерси на голубе паливо в Європі показують два періоди цін. Дуже високих аж до початку березня – це біля 1100 доларів за тисячу кубометрів голубого палива. В другому періоді ціни на цей енергоносій трохи зменшаться – до 550-650 зелених за тисячу кубів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини