Головна Новини Бізнес тарифи У "Нафтогазі" розповіли яку ціну готові виставити для закладів соціальної сфери
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Нафтогазі" розповіли яку ціну готові виставити для закладів соціальної сфери

Компанія продаватиме газ дешевше для неприбуткових організацій

13 жовтня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Національний постачальник розповів, які ціни будуть діяти для закладів соціальної сфери цієї зими в Україні. Про це повідомили на сторінці АТ "Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” в Facebook.

У "Нафтогазі" розповіли яку ціну готові виставити для закладів соціальної сфери

У Нафтогазі назвали ціну для соціальної сфери, фото з відкритих джерел

Для закладів соціальної сфери 1 куб газу буде коштувати 13,7 грн/куб. м (без ПДВ та транспортування). Однак в компанії наголосили, що деякі постачальники відмовляються транспортувати газ за цінами нижче за 30 гривень за кубометр.

В той же час компанія продаватиме природний газ для установ, що фінансуються з бюджету та неприбуткових організацій, в тому числі й релігійних, кубометр за нижчою ціною — 16,80 грн з врахуванням транспортування та ПДВ.

Якщо заклади підпишуть контракт з "Нафтогазом", то отримають тепло за цією ціною. До переваг контракту, строком до кінця 2022 року, входить також можливість відтемінувати платіж та відсутність необхідності банківських гарантій.

Такий спеціальний тариф встановлено для того, щоб школи, дитячі садочки та медичні заклади запустили опалення й могли зігріватися цього опалювального сезону без зайвих навантажень на бюджет міст.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Офісі президента відповіли щодо ситуації з газом в областях. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко написав на своїй сторінці у Facebook, що газу в сховищах достатньо, а тому немає причини українцям панікувати.

Також ми писали, що українцям назвали десять лайфхаків, як зігрітись вдома, поки холодні батареї. Серед порад гарячий душ, приготування їжі, фізичні вправи та інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини