Головна Новини Бізнес тарифи У ВР зареєстрували постанову про мораторій на підвищення комунальних тарифів, — «ЗА МАЙБУТНЄ»
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР зареєстрували постанову про мораторій на підвищення комунальних тарифів, — «ЗА МАЙБУТНЄ»

На думку представників партії, наразі для сплати за "комуналку" людям не вистачає грошей навіть із субсидією

18 січня 2021, 18:01
Поділіться публікацією:

Політична сила "ЗА МАЙБУТНЄ" зареєструвала у Верховній Раді постанову №4609 про звернення до Кабінету Міністрів щодо скасування підвищення вартості енергоносіїв та введення мораторію терміном на 1 рік на їхнє підвищення. Про це повідомляє сайт партії. 

У ВР зареєстрували постанову про мораторій на підвищення комунальних тарифів, — «ЗА МАЙБУТНЄ»

Підвищення тарифів сильно хвилює деяких політиків. Фото із відкритих джерел

Згідно з текстом постанови, парламент рекомендуватиме уряду, крім введення мораторію, розробити та внести на розгляд парламенту зміни до Державного бюджету на 2021 рік, якими передбачити виділення достатнього розміру коштів для покриття потреби у пільгах та субсидіях соціально незахищених верств населення.

Також народні депутати з групи "ЗА МАЙБУТНЄ" вимагають здійснити перевірку законності та обґрунтованості збільшення вартості енергоносіїв, встановленої відповідно до актів Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Як зазначають у партії, з ініціативи "ЗА МАЙБУТНЄ" місцеві ради по всій Україні скликають позачергові сесії через підвищення тарифів. Вони вимагають від президента, уряду і Верховної Ради скасувати нові тарифи та ввести мораторій на їхнє підвищення.  Відповідне звернення вже ухвалили обласні та міські ради у Волинській, Житомирській, Хмельницькій, Миколаївській та Черкаській областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини