Головна Новини Бізнес тарифи Вигідна ціна: "Нафтогаз" презентував новий тарифний план для споживачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Вигідна ціна: "Нафтогаз" презентував новий тарифний план для споживачів

Тарифний план можна підключити з 9 серпня, але почне діяти він із жовтня

9 серпня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Вигідна ціна: "Нафтогаз" презентував новий тарифний план для споживачів

Нафтогаз представив новий тарифний план, фото з відкритих джерел

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" розробила новий тарифний план під назвою "Комфортний Сезон". Про це повідомили на сторінці компанії у Facebook.

Подати заявку на підключення "Комфортного Сезону" українці можуть з 9 серпня. Втім, для споживачів газу він почне діяти лише протягом нового опалювального сезону, тобто у період з 1 жовтня 2021 року до 30 квітня 2022 року.  До жовтня клієнти "Нафтогазу" користуватимуться тарифним планом "Фіксований".

У компанії наголосили, що "Комфортний Сезон" має низку переваг. Однією з головних вважають найвигіднішу ціну на ринку ― 7,96 грн за метр кубічний з врахуванням ПДВ і без вартості розподілу (доставки).

До переваг відносять й можливість для споживачів сплачувати за користуванням газом рівними частинами кожного місяця. Однак розмір загальної суми до сплати буде визначатися для кожного споживача окремо залежно від того, скільки в середньому його газові прилади споживали протягом опалювального сезону.

Відповідний об'єм газу резервується за споживачем. Вартість об'єму газу, що необхідна для опалення, ділиться на сім місяців. Споживач сплачуватиме щомісяця одну сьому частину від загальної вартості газу, який він у середньому споживає.

Також у тарифі передбачено типи споживання, відповідно до яких визначатиметься об'єм газу для кожного споживача. Якщо людина опалює домівку газом, то відповідно до розрахунків у тарифу вона споживає від 800 метрів кубічних до 20 тисяч метрів кубічних газу щомісяця.
На приготування їжі у середньому витрачається від 50 до 200 метрів кубічних газу щомісяця. Тип "Приготування їжі та підігрів води" передбачає витрати газу у розмірі від 150 до 500 метрів кубічних газу на місяць.

Вигідна ціна: ”Нафтогаз” презентував новий тарифний план для споживачів - фото 2
Якщо користувачі сплатять за газ до 15 числа, тоді вони зможуть отримати у особистому кабінеті на my.gas.ua або у чат-боті GASUA знижку у 1%. Вартість газу зі знижкою становитиме 7,88 грн за метр кубічний із ПДВ.

Тарифний план можна змінювати в будь-якому місяці.

Споживачі можуть переглянути свої рахунки за газ в особистому кабінеті та чат-боті чи отримати їх на свою електронну пошту.

Підключать до тарифу лише тих, у кого немає заборгованості за газ. Для переходу на новий тариф потрібно зайти в особистий кабінет на my.gas.ua або зателефонувати в контакт-центр ГК "Нафтогаз України".

Як повідомляв портал "Коментарі", у "Нафтогазі" розповіли лайфхаки, як заощаджувати на оплаті за газ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини