Головна Новини Бізнес тарифи Влада намагається вмити руки, - нардеп про комунальні тарифи в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада намагається вмити руки, - нардеп про комунальні тарифи в Україні

Олексій Гончаренко прокоментував звіт очільник уряду з приводу цін на комунальні послуги

24 вересня 2021, 13:16
Поділіться публікацією:

За словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, країна готова до опалювального сезону, а тарифи не зростатимуть. За них, до речі, за словами голови Кабміну, відповідатиме місцева влада. Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко прокоментував звіт очільника уряду з приводу цін на комунальні послуги, передає кореспондент видання "Коментарі". 

Влада намагається вмити руки, - нардеп про комунальні тарифи в Україні

Комунальні тарифи - фото з відкритих джерел

За словами народного обранця, "влада намагається вмити руки, але це у неї не вийде". 

"Влада пообіцяла людям, що тарифи не будуть зростати. За місяць почнеться опалювальний сезон і ми всі побачимо, як влада виконує свої обіцянки, якими будуть тарифи для людей. Тоді все стане на свої місця", — сказав Гончаренко. 

Народний депутат також прокоментував інформацію про те, що у деяких регіонах України теплокомуненерго "збирають" із громадян платежі за опалення на два місяці вперед. За словами Гончаренка, такі дії є незаконними, адже "ніхто не має права вимагати гроші за послугу, яка не надана":

"Більше того, вони (теплокомуненерго — ред.) ще вимагають від місцевої влади кошти за опалення шкіл, дитячих садочків, лікарень.  А також від ОСББ, які мають власні котельні і яким взагалі хочуть поставити ціну по 22 гривні за кубометр газу. Тобто це — повна катастрофа і повний коллапс", — резюмував нардеп. 

Раніше видання "Коментарі" писало, що кореспондентка порталу "Коментарі" поспілкувалася з народним депутатом Олексієм Гончаренко. Нардеп поділився своїми здогадками стосовно нової кандидатури на посаду Голови Верховної Ради (ВР) України. Олексій Гончаренко переконаний, що посада Голови ВР найближчим часом стане вакантною. На запитання "Чи будете голосувати за рішення про відставку Дмитра Разумкова?" нардеп відповів, що він не буде за це голосувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини