Головна Новини Бізнес податки Кабмін вирішив виділити більше грошей на виплати ФОПам: названа сума
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін вирішив виділити більше грошей на виплати ФОПам: названа сума

Кабмін виділив гроші зі спецфонду держбюджету

16 січня 2021, 11:11
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України виділив додаткові 201 млн грн. на виплати матеріальної допомоги в розмірі 8 тис. грн фізичним особам підприємцям (ФОП). Постанова опублікована на сайті уряду сьогодні, 16 січня.

Кабмін вирішив виділити більше грошей на виплати ФОПам: названа сума

Компенсації ФОПам

Гроші будуть спрямовані зі спеціального фонду державного бюджету на 2021 рік. Фінанси будуть спрямовані Міністерству соціальної політики. Відомство має завершити надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи в разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних заходів.

Нагадаємо, половина української економіки перебуває зараз в тіні, запевняє депутат від "Слуги народу", голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, аргументуючи свої податкові ініціативи та бажання охопити весь бізнес РРО (реєстраторами розрахункових операцій). "Коментарі" дізналися у експертів, в чому має рацію і не правий Гетманцев.

Відзначимо, з 14 січня в Україні в разі порушення власники бізнесу будуть оштрафовані на суму від 3400 до 5100 гривень. Даний закон був схвалений ще в грудні минулого року. Повідомляється, що підприємцю буде виписаний штраф в разі пропуску клієнта в його громадський транспорт, будівля, споруди і т.д. клієнтів без засобів індивідуального захисту. Відзначається, що маска повинна закривати рот і ніс. Крім того, штрафу не уникнути в тому випадку, якщо підприємець ніяк не відреагує на людину без маски, який перебуває в громадський транспорт, будівля, установа і т.д. Обслуговування під час карантину клієнтів без маски також карається штрафом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sss

17 січня 2021, 02:16

СEKС Знакoмcтвa! Одинокие и Замужниe очень хoтят ceкca, здесь дают в попу и берут в рот, можешь убедиться сам----- http://bit.do/miase

ererer

16 січня 2021, 16:42

eer


Новини