Головна Новини Бізнес податки Податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування

Для покращення якості роботи та впровадження нових послуг Податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування

29 листопада 2022, 18:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Для розуміння рівня задоволеності платників податків Державна податкова служба України вирішила провести загальнонаціональне опитування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Державної податкової служби (ДПС).

Податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування

Податкова служба України проводить опитування. Фото: з відкритих джерел

За допомогою опитування, ДПС визначить рівень обслуговування та якість з якою надаються послуги податкової служби.

Державна податкова служба, окрім оцінки рівня якості своєї роботи пропонує вказати очікування платників податків, а також вказати нові послуги, які необхідно запровадити для кращої роботи.

ДПС вказує, що опитування є анонімним та добровільним. Для участі в опитуванні необхідно  заповнити анкету з 31 питання. Потрібно вказати ваш регіон, форму господарської діяльності, частоту контактів з ДПС та відповісти на інші питання.

Опитування триватиме з 29 листопада до 18 грудня 2022 року. Державна податкова служба України обіцяє оприлюднити усі результати на власному сайті, а також на сторінці в Facebook одразу після їх опрацювання.

Переглянути повідомлення про загальнонаціональне опитування від Державної податкової служби України можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки грошей змогла заробити Україна на експорті продукції від початку 2022 року. Загальний оборот продукції складає понад 80 млрд доларів. На експорт з цієї суми припадає 36,9 млрд доларів, а на експорт 43,4 млрд доларів. таким чином експорт скоротився на понад 30% в порівнянні з минулорічним періодом.

Також "Коментарі" писали про президента Росії Володимира Путіна, який шукає гроші на війну проти України та вводить новий податок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини