Головна Новини Бізнес податки Стало відомо, в яких областях України живе найбільше мільйонерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, в яких областях України живе найбільше мільйонерів

Державна податкова служба України повідомила, скільки мільйонерів і в яких областях живе в Україні станом на 1 квітня 2021 року

6 квітня 2021, 14:17
Поділіться публікацією:

В Україні нараховується 2,5 тисячі громадян, які задекларували доходи розміром понад 1 млн грн. Про це йдеться у повідомленні Державної податкової служби України на офіційному сайті.

Стало відомо, в яких областях України живе найбільше мільйонерів

Де в Україні мешкають мільйонери. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що доходи у сумі понад 1 млн грн задекларували 2,5 тис. платників податків. З них найбільша кількість, за даними ДПСУ, це мешканці Києва — 1024 особи, Дніпропетровської області — 196, Харківської області – 182, Київської області — 155.

Крім того, ще декілька громадян повідомили про доходи понад 100 млн грн. За даними ДПСУ, 19 осіб задекларували доходи на загальну суму 4,8 млрд грн. Серед них десятеро – це мешканці столиці.

Загалом, повідомили в Держподатковій службі, у ході кампанії декларування доходів громадян станом на 1 квітня 2021 року подано понад 172 тисяч декларацій про майновий стан і доходи. Якщо порівнювати цей період з аналогічним минулого року, то кількість поданих декларацій збільшилась на 12 відсотків.

Так, загальна задекларована сума склала 29,2 млрд грн. При цьому найбільші доходи зафіксовані в українців з Києва (1092 тис. грн), Київської (331 тис. грн), Дніпропетровської (241 тис. грн) та Львівської (241 тис. грн) областей.

Нагадаємо, названо регіони, в яких найвища зарплата, за даними статистики.

Як повідомлялося, 1 мільйон гривень — саме такий штраф отримала компанія Google від українського Антимонопольного комітету. Причиною стало неподання необхідної інформації, запитуваної державним уповноваженим АМКУ, в певні встановлені терміни. "Коментарі", зацікавившись майже прецедентним випадком, попросили експертів проаналізувати це рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини