Головна Новини Бізнес фінанси Біткоїн у квітні може подорожчати: названа вартість
commentss НОВИНИ Всі новини

Біткоїн у квітні може подорожчати: названа вартість

Експерти спрогнозували, до якої позначки може в цьому місяці підскочити курс біткоїна

3 квітня 2021, 07:00
Поділіться публікацією:

На думку експертів, біткоїн у квітні може "піднести сюрпризи". Про це йдеться в статті видання "Коментарі".

Біткоїн у квітні може подорожчати: названа вартість

Фото з відкритих джерел

На думку аналітика Олексія Куща, курс біткоїна цілком може увійти в новий діапазон котирувань 60-70 тис. Але, як зазвичай, поведінка криптовалюти буде мало передбачуваною для широкого ринку.

Економіст Владислав Банків вважає, що біткоїн збереже висхідний тренд, хоча можливі корекції. Експерт нагадує, що для цієї валюти звичайною справою є рух на 10-15% протягом буквально кількох днів, тобто зростання в будь-який момент може змінитися глибокою корекцією.

За словами аналітика TeleTrade Сергія Родлера, у другій половині березня вартість біткоїна знизилася від рекордних позначок на 16%, але до кінця місяця йому вдалося відбити велику частину втрат. Експерт підкреслює, що фундаментальні передумови для зростання криптовалютного ринку зберігаються: люди шукають захисту від очікуваного розгону інфляції на тлі стимулюючої підтримки центробанків розвинених країн. Крім того, присутні й внутрішні драйвери зростання. Як відзначає аналітик, сегмент децентралізованих фінансів продовжує привертати увагу інвесторів з усього світу: обсяг ліквідності в цих проектах вже перевищив 80 млрд доларів. Тим часом користувачі активно вдаються до нової можливості заробити високий пасивний дохід за надання своїх грошових коштів третім особам.

"Кожен день з'являються нові продукти і проекти, які розширюють можливості ентузіастів, тож у доступному для огляду майбутньому зниження інтересу до ринку не передбачається. На цьому тлі біткоїн може повернутися до рекордних позначок і продовжити зростання аж до 65-70 тисяч доларів за монету", — резюмував Родлер.

Раніше повідомлялося, що експерти спрогнозували курс валют на квітень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини