Головна Новини Бізнес Будівництво Міст з України в Молдову: з’явилося фото проєкту
commentss НОВИНИ Всі новини

Міст з України в Молдову: з’явилося фото проєкту

Україна починає масштабний проєкт із розбудови траси Київ-Кишинів

3 лютого 2021, 18:21 comments2315
Поділіться публікацією:

Україна планує створити міст через Дністер на кордоні з Молдовою. Вже оголошено тендер на техніко-економічне обґрунтування для будівництва мосту та підходів до нього. Про це повідомив глава "Укравтодору" Олексій Кубраков на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 3 лютого.

Міст з України в Молдову: з’явилося фото проєкту

На маршруті Київ-Кишинів побудують міст. Фото з відкритих джерел

Так, мостовий перехід та підходи до нього будуть частиною нового маршруту Київ – Кишинів. Про масштабний проєкт домовилися раніше український лідер Володимир Зеленський і глава Молдови Майя Санду.

Як поінформував Кубраков, наразі лише розпочинається процес створення оновленого маршруту між столицями України та Молдови. Крім того, планують оновити 137,5 км маршруту, щоби покращити проїзд на шляху до кордону до кінця цього року.

Міст з України в Молдову: з’явилося фото проєкту - фото 2

Нагадаємо, в Україні побудують гігантську трасу довжиною 1392 кілометри. Це буде найдовша траса в нашій країні. Опубліковано фото проєкту. Величезна магістраль з'єднає Львівську і Луганську області. Протяжність траси М-30 Стрий — Ізварине складе 1392,3 км.

Як повідомлялося, навколо проєкту "Велике будівництво" лунає чимало скандальної інформації. Експерти розповіли про можливі схеми, які використовують чиновники, щоб привласнити гроші, виділені на ремонт і будівництво доріг в Україні. Так, ряд Telegram-каналів опублікував розслідування щодо "Великого будівництва" і "дорожнього кейса". Згідно з оприлюдненими даними, тільки в минулому році "розпил" між усіма гравцями склав понад 25 млрд грн. У "синдикат" нібито можуть входити заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, глава "Укравтодору" Олександр Кубраков, а також претендент на пост міністра інфраструктури Юрій Голик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини