Головна Новини Бізнес Агро В Україні різко подешевшав популярний овоч: названа нова ціна
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко подешевшав популярний овоч: названа нова ціна

У порівнянні з минулим тижнем ціни впали на 35%

18 вересня 2021, 16:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

З кінця минулого тижня до сьогоднішнього дня в Україні значно впали ціни на тепличні огірки. Про це пише видання East Fruit.

В Україні різко подешевшав популярний овоч: названа нова ціна

Ціни на огірки в Україні. Фото з відкритих джерел

Представники тепличних комбінатів зазначають, що спад цін досить очікуваний, оскільки щодня пропозиція огірка другого обороту на ринку зростає. Разом з тим залишається невеликий попит, що впливає на кінцеву вартість овоча.

Зараз кілограм тепличних огірків обійдеться покупцеві від 10 до 15 гривень. Варто зазначити, що ще вкінці минулого тижня його ціна була вищою на цілих 35%.

Виробники заявляють, що занижують ціну на тепличні огірки через невеликий попит. Цього року їм не вдалося уникнути спаду цін навіть за тієї умови, що конкуренція з боку огірка відкритого ґрунту була значно знижена. Навіть у порівнянні з минулим роком зараз вартість огірків набагато нижча.

У 2020 році до середини вересня ціна на тепличні огірки була на 16% більшою, ніж зараз. Представники тепличних комбінатів не виключають, що ціни можуть найближчим часом впасти ще більше.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало, що в Україні подорожчали відразу кілька овочів, що мають попит на ринку. Фермери розповіли, чому так сталося і чи є ці ціни прийнятними. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав, що в Україні прогнозують підвищення вартості на молочну продукцію. Аналітики з Асоціації виробників молока заявили, що основною причиною збільшення ціни є зменшення пропозиції сирого молока. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини