Головна Новини Бізнес Агро В Україні виростили гігантську черешню (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні виростили гігантську черешню (ФОТО)

Одна ягода цієї черешні в три рази більше стандартної

12 серпня 2021, 20:15 comments3138
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Садівники з фруктової компанії в місті Умань виростили черешню гігантських розмірів. Вага плоду склала 23 грами, що майже в три рази перевищує норму. Про це пише видання AgroNews, з посиланням на пост фруктової компанії в соціальній мережі Facebook.

В Україні виростили гігантську черешню (ФОТО)

В Умані виростили величезну черешню. Фото Уманська фруктова компанія

Як повідомляють співробітники компанії, цей рік став неймовірно складним, якщо говорити про врожай. Виною тому стали погодні умови, через які величезна кількість черешні просто зіпсувалася. Спочатку весняні заморозки завадили цвітінню, а потім сильно ускладнили ситуацію рясні дощі. У зв'язку з цим фермери втратили приблизно 60% врожаю.

Однак незважаючи на великі втрати, найпізніший сорт все ж приніс до 15 тонн врожаю з гектара. Але і це далеко не все. Один із сортів приніс плоди неймовірно великого розміру — до 38 мм в діаметрі. Стандартним розміром вважає 15-20 мм. Вага однієї ягоди склала 23 грамів. В середньому одна ягода черешні важить приблизно 8 грамів, якщо без урахування кісточки, то 6 грамів.

Цікавий факт: плоди черешні складаються з води на 82%. Ще 16% складають вуглеводи і ще один відсоток — це білок. Ця ягода практично не має жиру. Однак черешня вважається менш корисною, ніж вишня.

Фото гігантської черешні було опубліковано на сторінці фруктової компанії Умані в Facebook.

В Україні виростили гігантську черешню (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українська компанія виростила, ймовірно, саму гігантську в світі ягоду жимолості. Вага однієї ягоди більш ніж вдвічі перевищує норму і по розміри виходить більше двухевровой монетки. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Україні вирощують незвичайну капусту. Люди шикуються в чергу за цим дивакуватим продуктом. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини