Головна Новини Бізнес бюджет На що "Слуги народу" витратили найбільше коштів у 2020-му році
commentss НОВИНИ Всі новини

На що "Слуги народу" витратили найбільше коштів у 2020-му році

За словами заступника генерального директора Комітету виборців України Наталії Линник, українські партії неефективно використовують державний бюджет

12 лютого 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

Заступник генерального директора Комітету виборців України Наталія Линник в ефірі телеканалу Еспресо.TV розповіла, на що витрачають гроші українські партії.

На що "Слуги народу" витратили найбільше коштів у 2020-му році

Марне використання бюджету: на що партія Слуга народу витрачає гроші. Фото: static1.iod.media

За словами експерта, фракції досить неефективно та марнотратно використовують державні кошти. Про це свідчать фінансові звіти за рік, які фракції подали ще дев'ятого лютого.

"Є вже перші невідповідності в площах, які орендують "ОПЗЖ". Це 2 тисячі метрів квадратних на трьох офіційно задекларованих працівників даної партії. Також "Слуга народу" орендує приміщення на вулиці Парковій площею 1830 квадратних метрів. На цю площу офіційно партія зареєструвала 8 працівників. Тобто, на одного працівника виділено 228 квадратів. Важко уявити робочий кабінет такої площі. Саме тому, кошти платників податків не використовують ефективно ", — заявила Линник.

Окрім того, представники партії "Слуга народу" найбільше витрачали кошти на соціологічні опитування, різноманітні тренінги, підтримку сайтів, соціальних мереж і зйомку відео.

Наталія Линник повідомляє, що ці гроші можна використовувати з більшою користю. Наприклад, підтримувати аналітичні центри, які б допомагали створювати потрібні законопроекти.

Нагадаємо, що найближчим часом українці можуть обуритися ростом тарифів ще більше, ніж до початку "тарифного Майдану". Попри заяви уряду про те, що до закінчення опалювального сезону вартість газу та гарячої води не зміняться, в.о. міністра енергетики України Юрій Вітренко прогнозує збільшення "комуналки" у два рази.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, скільки грошей втратила Україна від окупації Донбасу та яка сума знадобиться аби відновити зруйновані території Донецької та Луганської областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини