Головна Новини Бізнес бюджет Шкільні медики отримають надбавку до зарплати: відомо скільки
commentss НОВИНИ Всі новини

Шкільні медики отримають надбавку до зарплати: відомо скільки

Зарплата шкільних медсестер виросте на 20%

3 лютого 2021, 16:25 comments4660
Поділіться публікацією:

Третього лютого уряд підвищив оклади медичним працівникам шкіл. Відповідну заяву опублікував прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на офіційному Telegram-каналі.

Шкільні медики отримають надбавку до зарплати: відомо скільки

Шкільні медики отримають прибавку до зарплати. Фото: Vecteezy

За повідомленням високопосадовця, зарплати шкільних медсестер збільшаться на 20%. У середньому кожному медпрацівникові доплатять по 1000 гривень. Зростання заробітної плати не залежатиме від тарифного розряду або трудового стажу.

Сканкопію документа, що підтверджує слова прем'єр-міністра, у своєму Telegram-каналі опублікував народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

У Кабміні уточнюють: на подібний крок зважилися через те, що навчальні заклади все ще є зоною підвищеного ризику через широке поширення коронавірусу. У більшості регіонів України школярі вже повернулися за парти, але спрогнозувати подальший розвиток ситуації поки не зовсім можливо. Тому затверджену надбавку до зарплати шкільні медики отримуватимуть аж до завершення карантину.

На переконання Шмигаля, зростання зарплат вчителів і лікарів — один із найбільш пріоритетних питань для уряду.

Варто відзначити, що підвищення окладу діє із 1 січня 2021 року. Виходить, що в лютому медичні фахівці, котрі працюють в навчальних закладах, повинні отримати залишки надбавки за перший місяць.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в середині січня на все ті ж 20 відсотків збільшилися зарплати українських вчителів.

Також на порталі можна дізнатися, яка робота в Україні є найбільш високооплачуваною — працівники отримують понад тисячу євро в місяць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини