Головна Новини Бізнес новини компаній Adidas продає один зі своїх брендів
commentss НОВИНИ Всі новини

Adidas продає один зі своїх брендів

Продаж бренду стане частиною розробки п'ятирічної стратегії компанії

17 лютого 2021, 15:56
Поділіться публікацією:

Міжнародна компанія Adidas, що займається виробництвом спортивного одягу і взуття, оголосила про продаж свого бренду Reebok. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії.

Adidas продає один зі своїх брендів

Adidas продает бренд Reebok - фото: з відкритих джерел

Так, Adidas почав формальний процес, спрямований на продаж Reebok. Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що в період пандемії цей бренд дуже постраждав. В результаті його дохід впав на 42%. А за останній квартал минулого року продажі впали на цілих 7%.

Варто зазначити, що про свої наміри продати бренд в компанії повідомляли ще в грудні 2020 року. Однак тоді Adidas заявив, що остаточне рішення буде прийнято в березні 2021 року. На той момент вже з'явилися два потенційні покупці: VF Corp і Timberland.

Генеральний директор adidas Каспер Рорстед зазначив, що Reebok і Аdidas зможуть розвиватися і реалізовувати свій потенціал набагато краще, якщо будуть незалежними один від одного. За його словами, кілька наступних місяців компанія витратить на те, щоб забезпечити успішне майбутнє Reebok, а також його команди.

Відзначимо, що у 2005 році Adidas купив 100% акцій Reebok International Ltd за $ 3,8 млрд і повністю поглинув компанію. Орієнтовна вартість даного бренду у 2021 році може скласти 1,2 мільярда доларів. Про це пише сайт Reuters.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що американська корпорація McDonald's вперше за 5 років повідомила про прийдешні зміни. Також сайт інформував про те, що в компанії "Нова пошта" відбулися зміни, й тепер там діють нові правила пакування.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини