Головна Новини Бізнес новини компаній На Новій пошті відбулися зміни: названі нові правила
commentss НОВИНИ Всі новини

На Новій пошті відбулися зміни: названі нові правила

Компанія спростила правила упаковки товарів

16 лютого 2021, 11:18 comments1060
Поділіться публікацією:

На Новій пошті були введені нові правила, що стосуються пакування посилок. Вони пов'язані з більшістю категорій відправлень. Про це повідомляється в пресслужбі компанії.

На Новій пошті відбулися зміни: названі нові правила

Нова пошта спростила правила упаковки для посилок - фото: з відкритих джерел

Так, починаючи з лютого поточного року, Нова пошта удосконалила деякі правила для більш надійного пакування посилок і вантажів, щоб запобігти їх пошкодженню. Відтепер компанія надає альтернативні варіанти пакування для більшості типів відправлень. Важливо, щоб у них була плоска основа.

Представники компанії також повідомляють, що термінали Нової пошти обладнані автоматизованими сортувальними стрічками. Встановлені на них сканери зможуть зчитувати маркування з шести сторін коробки. Крім того, він автоматично зважить посилку і визначить її географічний напрямок.

Що змінилося:

1. Документи

Відтепер документи будуть відправлятися в спеціальному поліетиленовому або паперовому конверті. У разі, якщо документи пластикові, буде використана додатково повітряно-пупирчата плівка.

Раніше для відправлення документів використовувалася коробка.

2. Одяг, взуття, текстиль

З введенням нових правил, одяг і текстиль вагою до двох кілограмів і розміром до 40 см, будуть відправляти в поліетиленових пакетах. Якщо ж вага і розмір перевищать цю норму, буде використана гофрокартонна коробка або пакет для відправлень.

Взуття відтепер будуть відправляти так: якщо вона буде пересилатися у фірмовій коробці, тоді пакування буде у вигляді пакету для відправлень або ж її обмотати стретч-плівкою. Взуття без фірмової коробки будуть відправляти в гофрокартонних коробках.

Раніше весь одяг, текстиль і взуття вартістю понад 2 тисячі гривень відправляли тільки в гофрокартонних коробках.

3. Техніка

Телевізори, монітори, радіатори не будуть упаковувати додатково. Якщо їх вартість не буде перевищувати 10 тисяч гривень. Якщо ціна буде більше ніж 10 тис. грн — товар додатково упаковується в 5-шаровий гофрокартон.

Раніше всі телевізори та монітори потребували додаткового пакування і в коробку, палетні борту або флет-бокси

4. Гаджети, канцелярія, книги (дрібні, некрихкі відправлення в упаковці)

Посилки з даними видами товарів будуть відправлятися замотаними у повітряно-бульбашкову плівку і запечатаними в конверт з повітряно-бульбашковою плівкою, або в гофрокартонну коробку.

Відзначимо, що раніше в коробку повинні були бути обов'язково упаковані посилки, які мали округлу або опуклу форму, гострі краї або містили тендітні елементи.

5. Кондиціонери, духові шафи, дитячі коляски (об'ємні упаковані вантажі)

Ці товари будуть відправляти в заводській гофрокартонній коробці, що витримує навантаження всередині без деформацій, не вимагає додаткового пакування.

Раніше подібні посилки вагою до 30 кг і стороною понад 70 см додатково пакували в палетні борти.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, навіщо Україні "податок на Google" і як він може вплинути на звичайних громадян, а також про те, що податкова звинувачує всі іноземні компанії в ухиленні від сплати податків в Україні: їх чекає штраф.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://novaposhta.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини