Головна Новини Бізнес новини компаній Альфа-Банк купує монобанк: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Альфа-Банк купує монобанк: що відомо

З'явилася інформація про те, що угода про покупку монобанк "Альфою" може знаходитися вже на фінальній стадії

2 серпня 2021, 15:52 comments4371
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Альфа-Банк може незабаром здійснити покупку Монобанку. Про це повідомляє видання Страна.ua, посилаючись на власні джерела.

Альфа-Банк купує монобанк: що відомо

Альфа-Банк купить монобанк. Фото: obozrevatel

Чутки про покупку Монобанку "Альфою" ходять вже протягом довгого часу, однак зараз з'явилася інформація про те, що угода може відбутися вже в кінці літа — початку осені.

Офіційно, поки, про це ще не повідомляється, проте згідно з інформацією джерел видання в банківській сфері, покупка знаходиться вже на фінальній стадії.

На цей момент в самому Альфа-Банку вважають за краще не говорити на цю тему.

Для довідки: Мнонобанк діє за ліцензією Універсалбанку. Він був заснований вихідцями з Приватбанку: Дмитром Дубілетом з батьком Олександром Дубілетом, Олегом Горохівським, Михайлом Рогальський, Вадимом Ковальовим, Володимиром Яценко, Людмилою Шмальченко.

Проєкт зміг встояти та продовжив розвиватися, навіть незважаючи на репутаційні ризики, які виникли після відкриттів кримінальних справ, затримань і оголошення в розшук декількох співзасновників монобанк.

Универсалбанк на базі, якого існує монобанк, належить Сергію Тігіпку і на цей момент входить в п'ятірку найбільш прибуткових банків країни.

Альфа-Банк, за даними Нацбанку належить через європейську компанію ABH Holdings SA п'яти бізнесменам, які мають російське та інші громадянства, а також двом організаціям.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Amazon повідомила про придбання відомої кіностудії Metro-Goldwyn-Mayer, а також. За купівлю великої кіностудії боролися такі відомі компанії, як Apple і Comcast. Однак Амазон запропонувала суму на 40% більше, а саме 8,45 млрд доларів. Внаслідок покупки Metro-Goldwyn-Mayer стріммінговий гігант зможе значно збільшити асортимент фільмів для своїх користувачів інтернет-відеосервісу Amazon Prime. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що американська компанія Apple відкрила в Україні своє офіційне представництво відкриття офісу цієї компанії підвищить імідж нашої країни на міжнародній арені, а також в перспективі сприятиме залученню нових інвестицій. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини