Головна Новини Бізнес новини компаній Coca-Cola буде продавати напої по-новому: що зміниться
commentss НОВИНИ Всі новини

Coca-Cola буде продавати напої по-новому: що зміниться

Тест нової упаковки Coca-Cola почнеться цього літа

16 лютого 2021, 11:35 comments3507
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відома компанія Coca-Cola вирішила здивувати покупців і цього літа запустить в продаж напої в паперових пляшках. Річ у тому, що виробник має намір повністю відмовитися від пластику і робить для цього певні кроки.

Coca-Cola буде продавати напої по-новому: що зміниться

Coca-Cola / фото: Issei Kato / Reuters

Відомо, що нові пляшки були створені данською компанією Paper Bottle Company. Першу експериментальну партію напоїв від Coca-Cola (2 тисяч штук) отримає Угорщина. Вони будуть реалізовані через роздрібну мережу. У паперових пляшках залишається пластикова кришечка і тонка пластикова мембрана, яка не дозволяє напою торкатися паперових стінок пляшки. Але компанія Paper Bottle Company працює над тим, щоб створити ємність, яка буде повністю перероблятися та яка зможе утримувати тиск газованих напоїв.

Інсайдер повідомляє, що поки в паперовій тарі буде випускатися AdeZ — напій на рослинній основі (який не містить доданий цукор та лактозу). Відомо, що покупці полюбили AdeS за те, що його можна вживати в чистому вигляді, можна з пластівцями, а можна додавати його в каву та взагалі використовувати, як звичайне молоко при приготуванні різних страв і кондитерських виробів.

Нагадаємо, нещодавно благодійна організація Break Free From Plastic назвала американську компанію Coca-Cola, а також PepsiCo і Nestlé світовими лідерами за обсягом створюваних пластикових відходів. Компанія в свою чергу заявила, що до 2030 року  зробить все можливе, щоб їх пластик на 100% перероблявся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в які жахливі міфи про напої Coca-Cola давно потрібно перестати вірити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини