Головна Новини Бізнес новини компаній CША будуть закуповувати в Україні вантажівки "КрАЗ" для своєї армії
commentss НОВИНИ Всі новини

CША будуть закуповувати в Україні вантажівки "КрАЗ" для своєї армії

Американська армія поповниться українськими вантажівками "КрАЗ"

21 травня 2021, 16:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська компанія "АвтоКрАЗ" уклала 3-річний контракт з армією США. Про це повідомляє пресслужба заводу.

CША будуть закуповувати в Україні вантажівки "КрАЗ" для своєї армії

КрАЗ - фото: з відкритих джерел

За словами представників виробника вантажної техніки, в постачання для потреб Командування по організації підрядних робіт армії Сполучених Штатів Америки буде входити вантажна техніка та запасні частини для неї,  а саме — повнопривідні вантажівки, включаючи бортові й безбортові авто та автоцистерни для палива і води. Замовником виступила американська компанія "US21 Incorporated" зі штату Вірджинія. Дана компанія регулярно здійснює постачання для Міністерства оборони США.

У КрАЗі відзначили, що даний контракт є престижним і доводить, що компанія є провідним світовим виробником вантажної техніки та надійним партнером. У пресслужбі також підкреслили, що пишаються цим замовленням і тим, що їм постала можливість внести свій внесок в розвиток програми американської армії з підтримки міжнародної безпеки.

Для довідки: "КрАЗ" це український автомобілебудівний завод, який існує вже більше ніж півстоліття. В один час завод був найбільшим виробником вантажівкою в Європі випереджаючи навіть Volvo і Mercedes. Такий статус він зберігав аж до 1995 року. Зараз завод, є власністю ПАТ "АвтоКрАЗ", яке було створено на його базі.

Нагадаємо: раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що УКРІНФОРМ прийшла з обшуками до "Агро Газ Трейдинг". Компанія заявила про фабрикування кримінальної справи проти неї, а також про те, що Верховна рада призначила трьох нових міністрів: чим вони живуть і що мають.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини