Головна Новини Бізнес новини компаній Дівчина із синдромом Дауна вперше стала моделлю Victoriaʼs Secret
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина із синдромом Дауна вперше стала моделлю Victoriaʼs Secret

Компанія віднедавна обирає моделями жінок, які прославились своїм досягненнями, а не струнким тілом

17 лютого 2022, 17:08
Поділіться публікацією:

У червні минулого року популярний бренд у Victoria's Secret припинив співпрацю з моделями з ідеальними фігурами, яких називали "ангелами". Тепер компанія пропонує контракти жінкам, які мають в першу чергу цікаву зовнішність, якісь суспільні досягнення, також до роботи запрошують моделей plus-size, трансгендерів  тощо. Так, у новій колекції американської фірми білизни та одягу для жінок знялась модель із синдромом Дауна. Про це пише видання NBC News, передає портал "Коментарі".

Дівчина із синдромом Дауна вперше стала моделлю Victoriaʼs Secret

Софія Джірау - модель бренду Victoria's Secret із синдромом Дауна. Фото з Instagram

Першою моделлю американського бренду Victoria's Secret із синдромом Дауна стала пуерториканка Софія Джірау. Їй 24 роки. Вона представила рекламну компанію лінії білизни Love Cloud Collection.

"Я мріяла про це, працювала над цим, і сьогодні мрія здійснилася. Нарешті я можу розкрити вам свій великий секрет. Я перша модель Victoria's Secret із синдромом Дауна! Дякую, Victoria's Secret, за те, що побачили в мені модель, яка має #NoLimits, і зробили мене частиною інклюзивної кампанії Love Cloud Collection. Усередині та зовні немає жодних обмежень", — написала Джірау в Instagram.

Дівчина в модельному бізнесі працює з 2019 року, у 2020 вона виходила на подіум Тижня моди у Нью-Йорку. Софія Джірау є також засновницею власної кампанії "Без обмежень", ціллю якої є мотивація людей досягати своїх цілей, незалежно від стану свого здоров’я.

Раніше "Коментарі" писали про те, що американська супермодель Белла Хадід знялася у рекламній кампанії люксового бренду спідньої білизни Victoria's Secret.

Читайте також: В Україні легалізували криптовалютний бізнес







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини