Головна Новини Бізнес новини компаній GlobalMoney була виключена зі списку учасників української Асоціації платіжних систем
commentss НОВИНИ Всі новини

GlobalMoney була виключена зі списку учасників української Асоціації платіжних систем

Причиною виключення платіжної системи є нібито негативна репутації компанії ТОВ "ГлобалМані"

14 травня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Українська Асоціація платіжних систем UAPS повідомляє про виключення ТОВ "ГлобалМані" (платіжна система GlobalMoney, Global24.ua) зі списку своїх учасників. Причиною такого рішення, як інформують на сайті Асоціації, стала негативна репутація компанії ТОВ "ГлобалМані".

GlobalMoney була виключена зі списку учасників української Асоціації платіжних систем

Українська Асоціація платіжних систем виключила GlobalMoney. Фото: УАПС

"В офіційній заяві ми підтверджуємо, що Українська асоціація платіжних систем високо цінує кожного з наших учасників платіжного ринку. Разом ми створюємо і підтримуємо атмосферу конструктивного діалогу і здорової конкуренції, яка була і залишається основним драйвером розвитку фінансових послуг в Україні, а також стежимо за репутацією всіх членів Асоціації", — йдеться в заяві UAPS, опублікованому на сайті Асоціації.

Як повідомляє "Пей Спейс Мегезін", інформація про арешт рахунків ТОВ "Глобал Мані" по ряду кримінальних статей стала відома ще в жовтні 2020 року.

Через півроку, у квітні 2021 року, за інформацією порталу "Дело.юа", в банк-емітенті GlobalMoney проводилася позапланова перевірка Національним Банком України. Відзначимо, що у той же час глава правління "Банку Альянс" підтвердила інформацію про арешт рахунків ТОВ "ГлобалМані".

Крім того, наприкінці квітня портал "Економічні новини" повідомляв, що fintech-компанія Moneyveo розірвала відносини із платіжною системою GlobalMoney і подала на неї до суду, вимагаючи заборонити використовувати їх торгову марку і приймати платежі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини