Головна Новини Бізнес новини компаній Хто керуватиме пасажирськими перевезеннями "Укрзалізниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто керуватиме пасажирськими перевезеннями "Укрзалізниці"

Договір передбачає поліпшення подібних послуг

25 серпня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

Компанія Deutsche Bahn і "Укрзалізниця" підписали договір про пасажирські перевезення. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці" на своїй сторінці в Facebook.

Хто керуватиме пасажирськими перевезеннями "Укрзалізниці"

Укрзалізниця - фото з відкритих джерел

"Укрзалізниця посилить управління пасажирськими перевезеннями командою Deutsche Bahn. Передача в управління пасажирських перевезень Укрзалізниці DB Consulting є першим системним кроком до повної трансформації залізничних перевезень в Україні" — говориться  у повідомленні.

Сам договір передбачає планування і розвиток залізничних перевезень. Deutsche Bahn, також, допоможе відокремити пасажирські і вантажні перевезення та забезпечити ефективне управління. У договір входять і оптимізація закупівель та оформлення пересувних складів.

"Консалтинг є одним з перших етапів співробітництва, який повинен втілитися до кінця поточного року. В план, особливо, входить залучення менеджерів з Deutsche Bahn для поліпшення перевезень вже в наступному році" — інформує "Укрзалізниця".

Виконуючий обов'язки голови правління компанією Олександр Камишин буде розбирати дорожню карту для поліпшення перевезень в далеких і приміських повідомленнях на найближчі роки. Також, сюди входить поліпшення моделі фінансування пасажирських перевезень.

Підкреслимо, що експерти компанії Deutsche Bahn будуть оцінювати перспективи закупівлі і виробництва регіональних електропоїздів, вагонів для нічних поїздів і дизель-поїздів. Будуть розглянуті можливості виробництва такого рухомого складу за участю українського виробника.

Нагадаємо, що в серпні 2021 року компанії почали співпрацювати для розробки нових стратегій енергоефективності Укрзалізниці.

Раніше, "Коментарі" писали про те, що економіст прогнозує масштабне подорожчання на осінь в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ираида

25 серпня 2021, 10:52

Давайте уже всё отдадим иностранцам. И жену вовы, и его мать сдадим во внешнее управление. Чего скромничаете?


Новини