Головна Новини Бізнес новини компаній «Інститут Права і Суспільства» Юрія Кармазіна спростував раніше поширені дані про ICU
commentss НОВИНИ Всі новини

«Інститут Права і Суспільства» Юрія Кармазіна спростував раніше поширені дані про ICU

У ICU звертають увагу на те, що дуже цінують свою репутацію

16 квітня 2021, 19:07
Поділіться публікацією:

Громадська організація "Інститут Права і Суспільства", президентом і співзасновником якого є Юрій Кармазін, спростувала озвучену раніше інформацію про групу ICU. За даними видання "Українські новини", це сталося під час публічної прес-конференції, відповідно до постанови Верховного суду України та Північного апеляційного господарського суду.

«Інститут Права і Суспільства» Юрія Кармазіна спростував раніше поширені дані про ICU

«Інститут Права і Суспільства» Юрія Кармазіна спростував раніше поширені дані про ICU

Спростування стосується даних, які раніше озвучили керівники "Інституту Права і Товариства" Юрій Кармазін, Віктор Шишкін і Іван Домбровський, про нібито ділових взаєминах ICU з американським бізнесменом Еліотом Бройді. В тому числі спростовано існування нібито консультаційного угоди між Broidy Capital Management і ICU, сфальсифікований характер якого був доведений в ході судових розглядів.

У ICU заявляють, що для них дуже важлива ділова репутація, як багаторічного лідера фінансових ринків Центральної та Східної Європи, і в разі неправдивих, на їхню думку, висловлювань на адресу групи, вони ініціюють судові розгляди, відстоюючи свої інтереси всіма передбаченими способами.

Відзначимо, раніше ICU так само виграла суд у екс-нардепа Павла Костенка, якого зобов'язали спростувати інформацію про неіснуючі угодах групи.

Довідка.

Група ICU — незалежна фінансова група, яка надає брокерські послуги, послуги з управління активами і приватним акціонерним капіталом, а також займається венчурними інвестиціями. Група спеціалізується на ринках Центральної і Східної Європи. Засновниками є Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

Раніше "Коментарі" писали, що група ICU прийняла рішення посилити підтримку Київської школи економіки (KSE) та направити 1 млн дол . на її розвиток. Це стане продовженням багаторічної програми ICU з підтримки українського економічного освіти і KSE, зокрема.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини