Головна Новини Бізнес новини компаній Корбан подав до "Цитрусу" позовів на 1 млрд гривень: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Корбан подав до "Цитрусу" позовів на 1 млрд гривень: що відомо

Геннадій Корбан подав кілька позовів до співвласника "Цитруса"

17 червня 2021, 13:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Юристи українського бізнесмена Геннадія Корбана подали судові позови до партнера і співвласника компанії "Цитрус" Григорію Топалу. Про це повідомив Геннадій Корбан на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Корбан подав до "Цитрусу" позовів на 1 млрд гривень: що відомо

Геннадій Корбан подав на співвласника "Цитруса" до суду. Фото з відкритих джерел

Дніпропетровський бізнесмен нагадав, що деякий час тому він отримав половину частки в групі компанії "Цитрус". За його словами, протягом декількох місяців його фахівці ретельно працювали вивчаючи документи компанії і за підсумком виявили речі про які зазвичай не прийнято говорити в слух.

Йдеться про оптимізацію податків шляхом незаконної переуступки боргів без згоди кредиторів, передачі оборотних товарів на безоплатноі̆ основі фірмам-сателітам, а також про багаторічну "сірої" розмитненні товарів компанією "Цитрус", яка нібито дбала про своеі̆ репутації

"Скажу чесно, я і сам скриплячи зубами, плачу податки, як будь-який бізнесмен, але щоб до такого ступеня! Тому як людина тертю у цих питаннях я не хочу, щоб проблема торкнулася і мене", — пише Корбан в своєму пості в Facebook.

На даний момент юристи бізнесмена подали кілька судових позовів до Григорія Топалу і групі юросіб які він контролює. Загальна сума всіх позовів складає понад один мільярд гривень. Крім цього були підготовлені скарги в правоохоронні та податкові органи України.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія американська Amazon придбала відомого виробника кінопродукції Metro-Goldwyn-Mayer. Завдяки цій угоді Amazon зможе значно збільшити асортимент фільмів для свого стрімінгового сервісу Amazon Prime. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що депутат Київради Григорій Маленко вважає, що ймовірно, через українського бізнесмена Ігоря Коломойського не запрацювала сонячна електростанція в Нікополі. Детальніше читайте в нашій статті.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини