Головна Новини Бізнес новини компаній 7 країн: SkyUp анонсує запуск нових авіарейсів з України
commentss НОВИНИ Всі новини

7 країн: SkyUp анонсує запуск нових авіарейсів з України

Влітку до вже знайомих напрямків SkyUp додасться ще 7

9 лютого 2021, 15:08
Поділіться публікацією:

Українська бюджетна авіакомпанія SkyUp   анонсувала запуск нових рейсів вже влітку поточного року. Про це повідомляє пресслужба компанії.

7 країн: SkyUp анонсує запуск нових авіарейсів з України

Названі нові рейси SkyUp - фото: з відкритих джерел

Так, незабаром до вже знайомих напрямків додасться ще 7 країн. Повідомляється, що в планах в авіакомпанії додати рейси з Києва і регіонів в Німеччину, Польщу, Данію, Сербію, Нідерланди, Йорданію і Швецію. Ціни на квитки поки залишаються невідомими. Крім того, в SkyUp   на додаток до нових напрямках ям   урізноманітнили та маршрути по багатьох з них.

"Це означає можливість не тільки вибрати виліт з Києва або регіонів, але і почати подорож по країні прибуття в одне місто, а завершити її зворотним вильотом з іншого", — повідомили в прес-службі.

7 країн: SkyUp анонсує запуск нових авіарейсів з України - фото 2

На своїй сторінці в Facebook компанія повідомила, що польоти в Польщу почнуться вже в кінці березня. Двома новими містами для подорожі стануть Катовіце і Лодзь. Перші рейси SkyUp Airlines з Києва в Лодзь заплановані з 29.03.21. У Катовіце з Києва можна буде літати з 29.05.21.

Відомо, що вартість квитка з Києва в Лодзь складе від 784 грн, а зворотний маршрут обійдеться в 731 грн. Зі Львова в Лодзь квиток буде коштувати від 642 грн, а назад — 535 грн. Політ з Києва в Катовіце обійдеться в 812 грн, а тому — 756 грн.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що самі популярні українські АЗС змінили вартість бензину і дизельного палива. Були названі нові ціни на паливо. Також сайт інформував читачів про те, що торгівля з ЄС закінчилася, навіть, не розпочавшись — Україна вичерпала квоти за "Угодою про асоціацію з ЄС".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини