Головна Новини Бізнес новини компаній Marks & Spencer закриє частину своїх магазинів - в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Marks & Spencer закриє частину своїх магазинів - в чому причина

Компанія Marks & Spencer зменшить кількість своїх торгових точок з 254 до 180

29 травня 2021, 22:40 comments2150
Поділіться публікацією:

У Великобританії закриється близько тридцяти магазинів роздрібної мережі Marks & Spencer. Ще близько ста торгових точок об'єднають або переведуть лише на продаж харчові продукти. Дану інформацію надає служба BBC.

Marks & Spencer закриє частину своїх магазинів - в чому причина

Marks & Spencer скорочує кількість магазинів в Британії - в чому діло. Фото: rau.ua

Річ у тому, що доходи британського відділу впали на 31,5%. Щоб уникнути зайвих витрат та залишити бізнес прибутковим, кількість магазинів в Великобританії зменшать з 254 до 180. Це в свою чергу вплине на кількість робочих місць. Проте через вимушені закриття в зв'язку з пандемією коронавірусу лише за минулий рік було скорочено 7 тисяч працівників.

Варто зазначити, що Marks & Spencer — британська компанія, заснована в XIX столітті. Це великий багатонаціональний рітейлер зі штаб-квартирою в Лондоні, який спеціалізується на продажі одягу, товарів для дому та харчових продуктів, переважно власних марок.

Нагадаємо, що компанія Amazon придбала відомого виробника відеопродукції Metro-Goldwyn-Mayer. Раніше за покупку великої кіностудії боролися такі відомі компанії, як Apple і Comcast. Однак Амазон запропонувала суму на 40% більше, а саме 8,45 млрд доларів. Коштом покупки Metro-Goldwyn-Mayer стрімінговий гігант зможе значно збільшити асортимент фільмів для своїх користувачів інтернет-відеосервісу Amazon Prime. У кіностудії вже є на рахунку понад 4 тисячі фільмів, серед яких "Робокоп", "Джиперс Криперс" та інші. Детальніше про ситуацію можна прочитати в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, які компанії увійшли в список найкращих та інноваційних фірм за 2021 рік. Найбільшу увагу при створенні списку звертали на інновації, розроблені за рік в компанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини