Головна Новини Бізнес новини компаній McDonald's відновить роботу частини ресторанів в Україні: де відкриються перші
commentss НОВИНИ Всі новини

McDonald's відновить роботу частини ресторанів в Україні: де відкриються перші

Підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів триватиме ще деякий час

11 серпня 2022, 15:45 comments1087
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відома мережа фаст-фуд ресторанів відновлює роботу в Україні. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

McDonald's відновить роботу частини ресторанів в Україні: де відкриються перші

McDonald's

" Вітаю рішення компанії McDonald's відновить роботу частини ресторанів в Україні", — пише Дмитро Кулеба.

За його словами, спочатку роботу відновлять ресторани у столиці та на заході України.

"Підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще якийсь час. Але головне, що є політичне рішення: Мак повертається", — Кулеба.

Глава МЗС зазначив, що повернення великої американської компанії — це передусім сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні навіть попри умови війни. Також це робочі місця та податки до українського бюджету.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що відстрочка виплат за держборгом : що це означає для України – чи могли ми отримати найкращі умови. Експерти розповіли, як від цього рішення виграє Україна.

Читайте також про те, що в Мережі з'явилося перше відео спалахів осторонь аеродрому "Зябрівка" в Білорусі (ВІДЕО). Осторонь аеродрому у Білорусі помітили 8 спалахів.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Шантаж Росії на Запорізькій АЕС: яке рішення очікувати від ООН – що може змінитись. Ядерний шантаж Росії може спричинити катастрофу міжнародного масштабу.

Також "Коментарі" поінформували про те, що зустріч Зеленського та Путіна на полях саміту G20: які є варіанти. Поки що все більше передумов до того, що зустріч президентів України та РФ може не відбутися.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини