Головна Новини Бізнес новини компаній Натхнений космосом: Кока-Кола презентує новий унікальний смак (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Натхнений космосом: Кока-Кола презентує новий унікальний смак (ФОТО)

Coca-Cola представляє перший у своєму роді смак

18 лютого 2022, 12:00 comments2601
Поділіться публікацією:

Новий смак Кока-Коли поза цим світом. Така ідея лежить в основі Coca-Cola Starlight, нової обмеженої версії класичної газованої води, яка поставляється у звичайному вигляді та без цукру. Про це повідомляє CNN.

Натхнений космосом: Кока-Кола презентує новий унікальний смак (ФОТО)

Coca-Cola Starlight - CNN

Після рішення припинити випуск половини своєї продукції кілька років тому, позбувшись від застарілих, але улюблених напоїв, включаючи Tab і Odwalla, гігант газованої продукції зосередився на просуванні свого основного продукту — Coca-Cola Starlight — це перший напій від Coca-Cola Creations, нової інноваційної платформи.

На відміну від "вишні" чи "ванілі", не відразу зрозуміло, яким смаком має бути "зіркове світло". Тому Redditors, які кілька місяців тому помітили зображення нового продукту в Інтернеті, поділилися деякими теоріями щодо смаку нового напою. Деякі кажуть, що помітили загадковий новий продукт на веб-сайтах роздрібних продавців перед офіційним запуском, запланованим на наступний тиждень.

Один здогадався про малину, тому що "Google каже, що космос на смак як малина". Зовсім нещодавно один ютубер, який спробував продукт, відзначив післясмак "шоколадного крекеру".

У четвер Coca-Cola нарешті розкрила таємницю. Starlight "натхнений космосом" має "ноти, що нагадують споглядання зірок біля багаття, а також охолодження, яке викликає відчуття холодної подорожі до космосу", – повідомляє компанія.

Крім того, напій червоний. Або, кажучи словами компанії, "Coca-Cola Starlight поєднує чудовий смак Coca-Cola з ноткою несподіваного, включаючи червонуватий відтінок".

Starlight отримує повну рекламну підтримку Coca-Cola Creations, яка включає цифрову маркетингову кампанію за участю поп-співачки Ави Макс.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кока-кола оновлює дизайн пляшок і додає новий смак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини