Головна Новини Бізнес новини компаній Не відповідають вимогам: США оштрафували Mercedes на круглу суму
commentss НОВИНИ Всі новини

Не відповідають вимогам: США оштрафували Mercedes на круглу суму

Власники відремонтованих автомобілів з встановленим програмним забезпеченням, яке регулює викид вихлопних газів, протягом п'яти років повинні будуть щорічно проходити тестування

17 вересня 2020, 00:05
Поділіться публікацією:

США звинуватили німецький концерн Daimler AG, що випускає автомобілі Mercedes-Benz, в заниженні показників шкідливих викидів своїх авто, а потім оштрафували на 1,5 млрд доларів. Про це пише CBS News.

Не відповідають вимогам: США оштрафували Mercedes на круглу суму

Джерело: nl.glassdoor.be

У свою чергу, концерн Daimler дав зобов'язання відкликати і безкоштовно відремонтувати чверть мільйона вже проданих автомобілів, рівень викиду вихлопних газів яких не відповідає американським стандартам. На покриття вимог споживчих позовів концерн виділить 700 млн доларів.

Крім того, автомобільного гіганта зобов'язали відремонтувати не менше 85% дефектних легкових автомобілів протягом двох років і стільки ж вантажівок протягом трьох років.

Передбачається, що власники відремонтованих автомобілів із встановленим програмним забезпеченням, яке регулює викид вихлопних газів, протягом п'яти років щорічно повинні будуть проходити тестування.

Це вже не перший скандал, пов'язаний з корпорацією. У вересні минулого року німецький автовиробник Daimler заплатив штраф в розмірі 870 млн євро через те, що дизельні автомобілі були допущені до експлуатації, незважаючи на перевищення оксиду азоту у вихлопах.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що TikTok стане самостійною американською компанією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини