Головна Новини Бізнес новини компаній Hello Kitty святкує 50-річчя: у продажу з'явилася золота монета за шалену ціну
commentss НОВИНИ Всі новини

Hello Kitty святкує 50-річчя: у продажу з'явилася золота монета за шалену ціну

Компанія Sanrio випускає золоту монету на честь 50-річчя персонажа Hello Kitty.

сьогодні, 15:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

На честь 50-річчя культового персонажа Hello Kitty, компанія Sanrio випускає ексклюзивну золоту пам'ятну монету, яка обіцяє стати справжньою родзинкою для колекціонерів. Вартість цієї рідкісної монети складає 657 800 єн — близько 4 600 доларів, або майже 200 000 гривень.

Hello Kitty святкує 50-річчя: у продажу з'явилася золота монета за шалену ціну

Hello Kitty 50 років. Фото: Sanrio

Компанія Sanrio повідомляє, що колекційна монета виготовлена з 99,99% чистого золота, а її діаметр становить 5 см. На монеті зображено поїзд "Сінкансен" разом із Hello Kitty та іншими популярними персонажами Sanrio, такими як My Melody, Cinnamoroll, Pompompurin, Kuromi та Little Twin Stars. Sanrio випустить лише 500 таких монет у продаж. Крім того, кожна з монет матиме спеціальну акрилову підставку для демонстрації.

Офіційний запуск попередніх замовлень відбувся 19 вересня, а доставка планується на березень 2025 року. За словами представників Sanrio, ця монета символізує не лише 50-річну історію Hello Kitty, але й радість та натхнення, які персонаж дарує своїм шанувальникам по всьому світу.

Hello Kitty — це всесвітньо відомий персонаж, створений японською компанією Sanrio в 1974 році. Її розробила дизайнерка Юко Шімізу. Спочатку Hello Kitty з'явилася на маленькому гаманці і швидко завоювала популярність серед дітей та дорослих. Персонаж зображений, як біле кошеня з бантиком на вушку.

Протягом десятиліть Hello Kitty стала символом попкультури і вийшла за межі іграшок, з'явившись на одязі, аксесуарах, техніці, навіть у фільмах та телевізійних шоу. Вона також є одним з найприбутковіших брендів у світі та приносить компанії Sanrio понад мільярд доларів щорічно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Coca-Cola запускає перший алкогольний напій у колаборації з Bacardi.

Також "Коментарі" писали, що перший персонаж супергерой отримав зірку на Голлівудській алеї слави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини