Головна Новини Бізнес новини компаній Популярний фастфуд почав приймати криптовалюта: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний фастфуд почав приймати криптовалюта: що відомо

Що можна купити за Dogecoin в бразильському Burger King

29 липня 2021, 11:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Бразилії Burger King почав приймати Dogecoin. Про це повідомляє видання coinmarketcap.

Популярний фастфуд почав приймати криптовалюта: що відомо

Burger King почав приймати криптовалюту. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, популярна мережа фастфуд ресторанів Burger King в Бразилії повідомила про початок приймання криптовалюти Dogecoin. Однак, розплачуватися їй можна тільки за ласощі для собак.

Повідомляється, що Dogepper пахне м'ясом обійдеться покупцеві в три Doge (приблизно відповідає 0,62 долара США). Для того, щоб зробити цей продукт, потрібно на початку перевірити його наявність в ресторанах поблизу, а потім перевести необхідну для замовлення суму на рахунок гаманця Burger King. Cлужба доставки доставить покупцеві ласощі для вихованця.

"Чим краще за все платити за товар, призначений для собак? Очевидно, Dogecoin",- йдеться в рекламі мережі ресторанів швидкого харчування Burger King.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що відомий підприємець Ілон Маск підтримав головну криптовалюту Bitcoin. Маск заявив, що компанія виробник електромобілів незабаром зможе знову брати Bitcoin. Також він розповів, що має статися, щоб в компанії прийняли це рішення. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що група експертів зробила прогноз щодо курсу криптовалюта Bitcoin. Велика частина з фахівців зійшлася на думці, що на цей момент Bitcoin є недооціненим. Вони розповіли, на скільки його курс може змінитися до кінця цього року. Також вони спрогнозували курс Bitcoin на п'ять і десять років вперед. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини