Головна Новини Бізнес новини компаній Порадився з підписниками: Ілон Маск втратив 50 мільярдів доларів за два дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Порадився з підписниками: Ілон Маск втратив 50 мільярдів доларів за два дні

Дводенне падіння акцій стало найбільшим в історії індексу мільярдерів Bloomberg

10 листопада 2021, 12:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий американський мільярдер Ілон Маск втратив десятки мільярдів доларів. Про це повідомляє видання Bloomberg,

Порадився з підписниками: Ілон Маск втратив 50 мільярдів доларів за два дні

Ілон Маск втратив 50 мільярдів. Фото: Pixabay

Ілон Маск втратив 50 мільярдів доларів після падіння вартості акцій компанії Tesla. Падіння відбувалося упродовж двох днів.

Зниження цін відбулося після опитування мільярдером своїх передплатників у соціальній мережі Twitter. Тоді він запитав у людей, чи варто йому продавати 10% своєї частки компанії. Крім того, в Мережі з'являлася непідтверджена інформація, що брат Маска Кімбал продав акції незадовго до цієї події.

Як зазначає ЗМІ, це дводенне падіння акцій стало найбільшим в історії індексу мільярдерів Bloomberg, а також найбільшим одноденним падінням після того, як мільярдер Безос втратив 36 мільярдів доларів через розлучення.

На додачу до всього, завершенням історії став інсайдерський звіт, в якому вказується, що Ілон Маск продає свої акції, бо нібито   хоче покрити свої особисті борги

Незважаючи на все це, Маск продовжує очолювати список Forbes і залишатися найбагатшою людиною у світі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в електромобілях виробництва американської компанії Tesla було виявлено небезпечну помилку, яка може призводити до ДТП. Річ у тому, що через збій у роботі напівавтопілота система отримує помилкові повідомлення про загрозу зіткнення. Після цього вмикається автоматична система гальмування. Помилка була помічена у всіх моделях Tesla, що випускаються з 2017 року.

Також портал "Коментарі" писав про те, що капіталізація американської компанії Tesla вже перевищила трильйон доларів. Чистий прибуток за рік збільшився приблизно вп'ятеро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини