Головна Новини Бізнес новини компаній Працівники "Укрзалізниці" заявили, що зупинять все перевезення: коли і чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Працівники "Укрзалізниці" заявили, що зупинять все перевезення: коли і чому

На порядку денному стояла зустріч з профспілками залізничників для заслуховування проблемних питань трудового колективу

19 березня 2021, 13:24 comments1475
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що за два тижні співробітники "Укрзалізниці" збираються влаштувати страйк, при цьому призупинивши всі перевезення. За словами залізничників, "проблемні питання" на підприємстві не вирішуються. Про це повідомляє OBOZREVATEL, посилаючись на повідомлення голови тимчасової слідчої комісії Ради України з перевірки й оцінки стану "Укрзалізниці", нардепа партії "Слуга народу" Юлії Гришиної.

Працівники "Укрзалізниці" заявили, що зупинять все перевезення: коли і чому

Співробітники "Укрзалізниці" заявили, що зупинять всі перевезення - фото з відкритих джерел

"Трудовий колектив в розпачі, через два тижні планується великий страйк із зупиненням усіх видів перевезень. З усіма цими матеріалами комісія вже працює", — написала Гришина.
За словами народного депутата, глава правління Володимир Жмак, якого звільнили напередодні, не зміг взяти участь в засіданні через лікарняного, тому на порядку денному стояла зустріч з профспілками залізничників для заслуховування проблемних питань трудового колективу.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України 17 березня, погодив дострокове припинення повноважень голови правління АТ "Укрзалізниця" Володимира Жмака і поклав виконання обов'язків на Івана Юрика. Незадовго до цього топ-менеджер компанії Іраклі Езугбая подав у відставку через "повільні реформи". Експерти вважають, що для реформування УЗ з позитивними результатами потрібна, перш за все, заміна Наглядової ради і чітке розуміння, чого держава очікує від компанії. Сформувати правління варто з адекватних професіоналів, бажано — українських залізничників, які показали свою здатність до генерування ідей, що призводять до позитивних змін і фінансовими результатами. Далі — поділ інфраструктури компанії на вантажоперевезення і пасажирські перевезення. З чітким виділенням тих блоків, які відповідають заданій стратегії. А не та мішанина, яка була запропонована нинішнім складом правління.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас

19 березня 2021, 21:19

Воровать не нужно, экономику не обманешь


Новини