Головна Новини Бізнес новини компаній Стало відомо, коли Tesla знову почне приймати Bitcoin
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Tesla знову почне приймати Bitcoin

Ілон Маск розповів, що потрібно для того, щоб Tesla знову почала приймати Bitcoin як плату за свої авто

14 червня 2021, 13:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник Tesla Ілон Маск повідомив про те, коли його компанія буде знову буде приймати Bitcoin як плату за свої електромобілі. Про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Стало відомо, коли Tesla знову почне приймати Bitcoin

Tesla може знову приймати Bitcoin. Фото з відкритих джерел

Tesla знову почне приймати біткоїни після того, як майнери криптовалюти почнуть використовувати більш екологічні джерела енергії.

За його словами, компанія повинна побачити підтвердження того, що у видобутку цієї криптовалюти використовується близько 50% чистої енергії, а також буде видно позитивні тенденції в цьому напрямі у майбутньому.

Також Маск розповів про те, що компанія Tesla продала десяту частину своїх криптовалютних активів, щоб підтвердити, що Bitcoin можна легко продати, не дуже вплинувши на ринок. Зазначимо, що після публікації цього твіту курс біткоїна відразу зріс на більш ніж 5% і склав 37 360 доларів за одну монету.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американський підприємець Ілон Маск заявив, що його компанія Tesla більше не буде приймати Bitcoin як плату за свою продукцію. Після цього висловлювання курс Bitcoin перевищив позначку у 50 тисяч доларів, хоча до цього демонстрував спад. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що компанія Tesla продемонструвала свій новий електромобіль Model S Plaid.

Крім основних характеристик, компанія показала і додаткові можливості машини. Для цього на ній запустили відеогру Cyberpunk 2077, яка змогла працювати із частотою 60 кадрів за секунду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини