Головна Новини Бізнес новини компаній "Тедіс Україна" - у ТОП-15 найбільших компаній країни: рейтинг "Бізнес Цензор"
commentss НОВИНИ Всі новини

Новини партнерів "Тедіс Україна" - у ТОП-15 найбільших компаній країни: рейтинг "Бізнес Цензор"

Опубліковано новий рейтинг 200 найбільших компаній України за рівнем доходів

4 червня 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

2 червня інтернет-видання "Бізнес Цензор" опублікувало щорічний рейтинг 200 найбільших компаній країни за доходами. За його підсумками, один з провідних національних FMCG-дистриб'юторів "Тедіс Україна" посів 14-е місце.

"Тедіс Україна" - у ТОП-15 найбільших компаній країни: рейтинг "Бізнес Цензор"

"Тедіс Україна". Фото: 24tv.ua

Виторг компанії "Тедіс Україна" у 2020 році склав 54,85 млрд грн, а прибуток — 244,46 млн грн. За підсумками 2019 року в аналогічному рейтингу "Тедіс Україна" посідав 12-е місце.

Скласти рейтинг ТОП-200 стало можливим завдяки оприлюдненню фінансової звітності компаній у відкритому доступі Державною податковою службою та Міністерством цифрової трансформації. Вперше рейтинг 200 найбільших компаній України видання "Бізнес Цензор" склало у 2015 році.

"Тедіс Україна" з січня минулого року є учасником спільного проєкту з European Business Association та Lugera Ukraine "Прозорий бізнес — білі зарплати". Компанія оприлюднила ключові показники податкових відрахувань з фонду оплати праці за 2020 рік у квітні. Зокрема, підприємство сплатило до держбюджету понад 93,5 млн грн податку з доходів фізичних осіб та майже 7,8 млн грн військового збору. Єдиний соціальний внесок, сплачений "Тедіс Україна", поповнив скарбницю на понад 103,2 млн грн. Підсумкові відрахування з зарплат співробітників склали понад 204,5 млн грн.

У "Тедіс Україна" наголошують, що з моменту заснування компанії всі співробітники офіційно оформлені, отримують "білі" зарплати та соціально захищені. За 2020 рік підприємство виплатило понад 1,4 млрд грн податкових відрахувань. Це на 5% більше, ніж у 2019 році. Сума сплаченого у 2020 році роздрібного акцизу, який поповнив місцеві бюджети, склала 705 млн грн. Це дозволило компанії стати найбільшим платником роздрібного акцизу з продажу тютюнових виробів в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини