Головна Новини Бізнес фінанси Білі зарплати: "ТЕДІС Україна" заплатила понад 200 мільйонів податків з зарплат за 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Білі зарплати: "ТЕДІС Україна" заплатила понад 200 мільйонів податків з зарплат за 2020 рік

Компанія "ТЕДІС Україна" оприлюднила ключові показники податкових відрахувань за 2020 рік

21 квітня 2021, 10:52
Поділіться публікацією:

Компанія "ТЕДІС Україна", яка з січня минулого року є учасником спільного проекту з EuropeanBusinessAssociation і LugeraUkraine "Прозорий бізнес — білі зарплати", оприлюднила ключові показники податкових відрахувань з фонду оплати праці за 2020 рік. Про це повідомляє видання "Українські новини".

Податок з доходів фізичних осіб склав 93,512 млн грн, військовий збір — 7,775 млн грн, Єдиний соціальний внесок — 103,228 млн грн. Підсумкові відрахування з зарплат співробітників склали 204,515 млн грн.

Білі зарплати: "ТЕДІС Україна" заплатила понад 200 мільйонів податків з зарплат за 2020 рік

Логотип компанії "ТЕДIC Україна"

"З моменту заснування компанії "ТЕДІС Україна" у 2011 році всі співробітники були офіційно оформлені згідно з КЗпП, отримували білі зарплати, були соціально захищені. Ми переконані, що такий підхід — це один з базових "гігієнічних" принципів, які повинен впроваджувати будь-який бізнес по відношенню до своїх співробітників", - прокоментувала Ірина Івасюк, директор департаменту по роботі з персоналом компанії" ТЕДІС Україна".

Відзначимо, що крім "ТЕДІС Україна" серед учасників проекту "Прозорий бізнес — білі зарплати" такі компанії як MasterCard, PWC, AuchanRetailУкраіна і інші.

Нагадаємо, за 2020 рік компанія "ТЕДІС Україна" виплатила понад 1,4 мільярда гривень податкових відрахувань. Це на 5% більше, ніж роком раніше. При цьому сума сплаченого компанією "ТЕДІС Україна" роздрібного акцизу, який поповнив місцеві бюджети, склала 705 мільйонів гривень, що дозволило компанії стати найбільшим платником роздрібного акцизу з продажу тютюнових виробів в Україні. ТОП-5 міст, в які компанія направила найбільше податків, виглядає наступним чином: Київ — 65,6 мільйона гривень податків, Одеса — 61,6 мільйона гривень податків, Дніпро — 44 мільйони гривень податків, Кривий Ріг — 33,3 мільйона гривень податків, Маріуполь — 31 мільйон гривень податків.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому в Україні не знижуються ціни на бензин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини