Головна Новини Бізнес новини компаній Tesla подорожчала на 40 млрд доларів за одну годину
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla подорожчала на 40 млрд доларів за одну годину

Компанія Tesla подорожчала на 40 млрд доларів через зростання вартості акцій

17 листопада 2020, 11:00
Поділіться публікацією:

Компанія з виробництва електрокарів Tesla, яка належить американському винахіднику і мільярдерові Ілону Маску отримала належне визнання у фінансовому світі. Вже 21 грудня її включать в індекс S & P 500, що відображає 500 найбільших американських компаній. Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's вирішило включити акції компанії у свій список, однак поки невідомо, яка з компаній покине рейтинг.

Tesla подорожчала на 40 млрд доларів за одну годину

Відзначається, що ринок миттєво відреагував на новину про компанію — тільки протягом години капіталізація компанії збільшилася на 40 млрд доларів через підвищення вартості акцій Tesla на 12%.  Експерти сходяться на думці, що включення компанії в рейтинг було очікуваним, оскільки дітище Ілона Маска протягом понад рік демонструвала стійке зростання власної вартості. На сьогодні вона є однією з найцінніших компаній світу.

Як повідомляв портал "Коментарі", середня шестимісячна ринкова вартість акцій автовиробника досягла 250 млрд дол., що стало важливою віхою на шляху до запуску четвертого з 12 траншів опціонів на покупку акцій Tesla зі знижкою, наданою мільярдерові в його платіжному пакеті 2018 року. Винагорода Маска складається виключно з ряду потенційних виплат за опціони на акції, заснованих на ринковій капіталізації та операційних цілях. Щоб забезпечити четвертий транш для Ілона Маска, Tesla все ще повинна досягти мети, пов'язаної з прибутковістю або прибутковістю, що повинні вказати у звіті компанії за третій квартал, дата якого ще не оголошена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини