Головна Новини Бізнес новини компаній Twitter видалятиме фотографії людей, оприлюднені без їхньої згоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter видалятиме фотографії людей, оприлюднені без їхньої згоди

У соцмережі, крім того, заборонено оприлюднити без згоди приватну інформацію інших людей про домашню адресу або іншу інформацію

1 грудня 2021, 23:21
Поділіться публікацією:

Користувачі соціальної мережі можуть за запитом видаляти фотографії, оприлюднені без їхньої згоди. Про це йдеться у оновлених правилах використання Twitter. 30 листопада соціальна мережа оновила політику конфіденційності. Згідно з оновленням, публікації будуть видалятися, якщо Twitter отримає повідомлення, що фото або відеозапис були оприлюднені без згоди особи, яка зображена на них.

Twitter видалятиме фотографії людей, оприлюднені без їхньої згоди

Twitter - фото з відкритих джерел

Водночас не йдеться про фото, відео та відповідні твіти за участю громадських діячів, якщо вони опублікували їх з урахуванням громадських інтересів. У соцмережі, крім того, заборонено оприлюднити без згоди приватну інформацію інших людей про домашню адресу або іншу інформацію, пов'язану з приватними місцями, йдеться у повідомленні.

Заборонено також оприлюднити документи сторонніх осіб, які засвідчують особу, особисті номери телефонів або електронні адреси, дані банківських рахунків та кредитних карток, а також медичну інформацію.

Нагадаємо, до місії з цінних паперів США опублікувала інформацію про продаж пакету акцій Tesla, пише видання Time. Мільярдер почав продавати акції своєї компанії після того, як передплатники у Twitter за це проголосували. 10% цінних паперів Tesla, що належать йому, вартістю близько 5 млрд дол. вже мають нових власників. Причиною продажу є сплата податків. Маск продає акції тому, що на його діяльність звернули увагу американські чиновники, які багато років спостерігають, як мільярдери уникають податків. Бізнесмен не платив податок на прибуток, тому що не отримує офіційної зарплати у своїй компанії. Натомість – винагорода коштом акцій. Податок це він зобов'язаний сплатити у разі. Дедлайн — момент закінчення опціону на акції в 2022 р. Щоб отримати для цього кошти, йому потрібно продати цінні папери Tesla.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини