Головна Новини Бізнес новини компаній Український бізнес-проєкт отримав відзнаку European Enterprise Promotion Awards
commentss НОВИНИ Всі новини

Український бізнес-проєкт отримав відзнаку European Enterprise Promotion Awards

Дія.Бізнес отримала міжнародну нагороду European Enterprise Promotion Awards у категорії "Підтримка інтернаціоналізації бізнесу".

30 листопада 2022, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Європейська комісія назвала український проєкт Дія.Бізнес як найкращу ініціативу, що допомагає малому та середньому бізнесу вийти на глобальні ринки, зокрема і ЄС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Мінцифри.

Український бізнес-проєкт отримав відзнаку European Enterprise Promotion Awards

Проєкт Дія.Бізнес отримав міжнародну премію. Фото: з відкритих джерел

Україна вперше отримала нагороду European Enterprise Promotion Awards. Це щорічна премія, яка вручається організаціям та проєктам, що розвивають підприємницьку діяльність на різних рівнях, від локального до глобального.

Мінцифра повідомляє, що проєкт Дія.Бізнес переміг в номінації "Підтримка інтернаціоналізації бізнесу". Українська Дія.Бізнес запропонувала світовій спільноті проєкт з розвитку підприємницької діяльності та експорту.

Міністерство цифрової трансформації України нагадує, що за 9 місяців з моменту запуску проєкту Дія.Бізнес вдалось виконати кілька важливих завдань:

  • Створити у Варшаві центр допомоги українцям за кордоном;
  • Відновити безоплатні консультації;
  • Оновити Маркетплейс фінансових можливостей для бізнесу;
  • Створити Віртуальний центр Дія.Бізнес.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування для покращення якості послуг. Окрім, якості послуг податкова також запитує про можливі інновації, які слід додати для покращення роботи ДПС.

Також "Коментарі" писали про одну з країн Європейського Союзу, яка заблокувала фінансову допомогу від ЄС. Рішення має бути прийнято усіма 27-ма країнами Євросоюзу. Проте угорські політики блокують його та вимагають інші механізми фінансової допомоги для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mintsyfra/3585
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини