Головна Новини Бізнес новини компаній "Укрпошта" підвищить ціни на послуги
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрпошта" підвищить ціни на послуги

Тарифи підвищаться на 20-40%

23 липня 2021, 15:43
Поділіться публікацією:

Компанія-оператор поштового зв'язку "Укрпошта" підвищує тарифи. Вартість на деякі послуги стане вище на 20-40%. Про це повідомляє видання РБК-Україна, посилаючись на пресслужбу Федерації профспілок України.

"Укрпошта" підвищить ціни на послуги

"Укрпошта" підвищить тарифи на послуги - фото: з відкритих джерел

Згідно з документом, опублікованим на фаті ФПУ, вартість пересилки листа виросте на 18%. Таким чином сьогоднішня ціна 11 гривень перетвориться в 13. Дані ціни діють на листи вагою до 50 грамів.

Відправляння бандеролі також подорожчає. Повідомляється, що ціна на цю послугу буде піднята на 18%. Тобто, з 16,50 грн до 19,50 гривні (до 250 г).

На 19% підвищиться вартість рекомендованого відправлення понад плату за масу. Таким чином, ціна зміниться з 8 гривень до 9,50 грн.

Що стосується посилок без оголошеної цінності масою до 10 кілограмів, то це одна з тих позицій, яка подорожчає найбільше. Ціна на цю послугу буде збільшена на 39%, тобто з 21,60 гривні до 30. А за 1 кг вартість виросте з 3,60 до 5 гривень, що також на 39% більше.

Повідомляється, що в планах у компанії є і підвищення цін на міжнародні посилки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, які банки може купити "Укрпошта". У травні 2021 року експерти назвали список банків, які може придбати компанія. При складанні списку експерт врахував головні критерії, зазначені керівництвом "Укрпошти". Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що "Укрпошта" виходить з готельного бізнесу. Підприємство продало комплекс "Зелена Буча", який був його останній готелем. Готельний комплекс був проданий через систему Prozorro.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини